Affiche Pukemarock compleet

De affiche van Pukemarock is met 29 nieuwe namen vervolledigd. Onder meer Milow, Razorlight, Triggerfinger en The Levellers zullen het mooie weer maken in Puurs op een van de laatste festivals van de zomer.

Aan het programma van Pukemarock zijn in totaal 29 nieuwe namen toegevoegd. De affiche is daarmee compleet. Vrijdag 16 september staat naast Razorlight, Zornik en Sherman nu ook het Belgische Intergalactic Lovers op het podium. Op zaterdag 17 september zal Milow zijn tweede festivalconcert van deze zomer spelen in Puurs voor hij op najaarstournee vertrekt. Die dag treden ook Sister Bliss – het vrouwelijke deel van Faithless -, The Levellers, Triggerfinger, Freestylers – bekend van het hitje ‘Push Up’ -, de Nederlandse hiphoppers van The Opposites en Razorlight aan op Pukemarock.

Op zondag 18 september staat Belgische wereldmuziek in Puurs centraal. Onder meer Dapoerka, Yevgueni, Merdan Teplak, Bart Peeters en Les Truttes geven die dag het beste van zichzelf op Pukemarock. Fuifgangers kunnen het hele weekend terecht in Studio Vedett waar dj’s zoals Dimitri Vegas & Like Mike, Mumbai Science en Laston & Geo het volkje aan het dansen zullen brengen.

Pukemarock vindt plaats op 16, 17 en 18 september in Puurs.

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content