Affiche I Love Techno compleet: dit zijn de laatste namen

© ImageGlobe

Met onder meer Paul Kalkbrenner, Pfirter en Gorgon City maakt I Love Techno haar affiche compleet. Het grootste indoordancefeest van het land gaat door op 8 november in Flanders Expo in Gent.

De Duitser Kalkbrenner scoorde een wereldhit met “Sky and Sand” en is al langer een ster in de technowereld. I Love Techno boekte verder ook zijn landgenoot Loco Dice, een boegbeeld van de hedendaagse house- en technoscene. Ook op de affiche staat de Fransman Pascal Arbez-Nicolas aka Vitalic, die uitzonderlijk achter de draaitafels staat, en Paul Woolford aka Bobby Peru die al jaren resident is bij Space op Ibiza.

Met Etienne De Crécy aka Superdiscount 3 strikte de organisatie één van de house sleutelfiguren. Nieuw en op de rand van een doorbraak staat het Engelse Gorgon City, met een debuutalbum die een mix bevat van house, garage, bass music en two step. Met de Argentijn Pfirter is ook Zuid-Amerika vertegenwoordigd.

Het indoorfestival heeft met de amper 16-jarige Happa verder oog voor jong talent. Happa maakte remixes van Four Tet, Jon Hopkins en The xx. Talent van eigen bodem wordt vertegenwoordigd door Mumbai Science, Raving George, Kong en A. Brehme. I Love Techno houdt sinds 1995 de vinger aan de pols van de dance muziek. Op 8 november worden 35.000 bezoekers verwacht in Flanders Expo. (BELGA)

Meer informatie en tickets via ilovetechno.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content