Adele maakt zich kwaad op filmende fan: ‘Dit is geen dvd, maar een echte show’ (video)

© Getty Images

In het Italiaanse Verona heeft de 28-jarige Grammy-winnares een fan berispt die haar volledige show met een camera aan het filmen was. Een applaus was Adeles deel.

Een Italiaanse vrouw had haar camera en statief meegebracht naar een Adele-concert in Verona. Tot irritatie van de zangeres, die tussen twee nummers door van de gelegenheid gebruik maakte om de dame op haar plek te zetten.

‘Stop met filmen, berg je statief op’, maande Adele haar aan. ‘Dit is geen dvd, dit is een show. Ik ben hier in het echt. Ik zou graag hebben dat je geniet van het concert, want er staan veel mensen buiten die geen ticket konden bemachtigen.’

Het verzoek van Adele werd door de rest van het publiek op applaus onthaald. Ironisch genoeg werd het hele concert wél door verschillende mensen gefilmd.

Adele speelt op 12, 13 en 15 juni uitverkochte concerten in het Antwerps Sportpaleis. U doet er misschien goed aan uw camera thuis te laten. (EL)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content