Adele brengt titeltrack ‘Skyfall’ van nieuwe James Bondfilm

© Reuters

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu ook officieel bevestigd: Adele gaat het titelnummer voor de nieuwe James Bondfilm ‘Skyfall’ voor haar rekening nemen.

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu ook officieel bevestigd: Adele gaat de titeltrack van de nieuwe James Bondfilm voor haar rekening nemen. De Britse heeft het nummer ‘Skyfall’ zelf geschreven.

Adele die met haar vorig album ’21’ zowat alles won wat er op muzikaal gebied te winnen valt, treedt met haar aandeel in de nieuwe ‘OO7’ in de voetsporen van Shirley Bassey, Tina Turner, Madonna, Tom Jones en Paul McCartney.

De titeltrack van de laatste James Bondfilm ‘Quantum of Solace’ werd ingezongen door Jack White en Alicia Keys. ‘Another way to die’ werd maar matig gesmaakt.

‘Skyfall’, de film, komt uit op 26 oktober, dag van de vijftigste verjaardag van de bekendste geheime agent van de planeet. Naast Daniel Craig zijn er ook rollen voor Naomie Harris, Judi Dench, Ralph Fiennes en Javier Bardem weggelegd. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content