AB organiseert concert voor nieuwe beweging Together

Op 20 december vindt in de Ancienne Belgique een concert plaats van de beweging Together die streeft naar een eerlijkere samenleving. Op de affiche prijken onder meer Axelle Red, School is Cool en Patrick Riguelle.

Alle informatie over het project staat op de website van Together. Concerttickets kunnen worden besteld via de website van de AB.

Amnesty International, Oxfam, Greenpeace, Belgian Anti-Poverty Network en United Nations Women bundelen hun krachten in de nieuwe beweging Together. Zij organiseren op 20 december een concert in de AB om hun stem te laten horen. Onder meer Axelle Red, Patrick Riguelle en School is Cool hebben al toegezegd om er te spelen en ook voetbalclub Anderlecht ondersteunt het project.

Bedoeling van de beweging is om een stem te laten horen in het maatschappelijk debat. Together staat voor drie uitdagingen: een warmere samenleving, een betere financiële balans en een toekomst voor iedereen creëren. Tegen januari 2013 willen ze de steun genieten van 1 miljoen mensen op actie te voeren op het World Economic Forum in Davos. (TG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content