5 nieuwe singles om te beluisteren

Een greep uit het aanbod nieuwe singles, te beluisteren in onze Tracklist van de Week.

Shabazz Palaces – They Come in Gold
Ishmael Butler en zijn astraal georiënteerde hiphopcrew Shabazz Palaces zijn drie jaar na hun sterke debuut Black Up klaar voor een nieuw rondje mystic shizzle. Album Lese Majesty verschijnt eind juli.

Fyfe – For You
Vorig jaar vulde electronicacrooner Fyfe met St. Tropez onze dagdromen met strandmadeliefjes en promenadepoezen, nu is er For You. Was het een villa, er hing blinkend zwart marmer aan de muren.

Jon Hopkins ft. Lulu James – We Disappear

Telkens Jon Hopkins een nieuwe single uit Immunity pikt, plakt hij er een jong, opkomend gastzangeresje aan. Megan James van Purity Ring mocht Breathe This Air opfleuren, nu is soulkitten Lulu James aan de beurt.


White Sea – Future Husbands Past Lives
Morgan Kibby – klinkt als een David Lynch-muze – is zangeres bij M83, en tapt als White Sea uit een herkenbaar vaatje gezwollen eightiespop. We horen Eurythmics, Kate Bush, Prince, en raken langzaam maar zeker verslaafd.Seinabo Sey – Hard Time
Zweedse popchanteuses met een kleurtje liggen goed in de markt (zie hiernaast), en Seinabo Sey ziet met haar tweede, in gospeljus op grootmoeders wijze gemarineerde single met stip haar aandelen stijgen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content