5 nieuwe singles om te beluisteren #14

Als soulfenomeen Kwabs en producer SOHN samen een studio betrekken, hangt er magie in de lucht. Dat bewijst het nieuwe nummer ‘Something Right’ in onze Tracklist van de week.

Dahpni & Owen Pallett – Julia

Dan Snaith van Caribou in zijn gedaante van Daphni en snarenvirtuoos Owen Pallett (zie Final Fantasy, Arcade Fire, en zijn aankomende album In Conflict) vormen een dream team op Julia. Dans, dans, dans!

Blood Orange feat. Robert Owens – Uncle Ace (Kindness remix)

Over dream teams gesproken: Blood Orange, Kindness én houseveteraan Robert Owens, verenigd op deze remix van een van de uitschieters op Blood Orange’ Cupide Deluxe. Gekker moet het deze week niet worden.

Kwabs – Something Right

Alhoewel. Als soulfenomeen Kwabs en producer SOHN samen een studio betrekken, hangt er magie in de lucht. Dat weten we sinds Last Stand en Wrong or Right. Dit Something Right maakt hun hattrick compleet.

Boots – My Heart is a Stone Today (Unharmed) Toen Beyoncé eind vorig jaar haar verrassingsalbum dropte viel één naam op in de credits: de nobel onbekende Boots, die haast in elke track iets in de pap te brokken had. Emo-r&b-step, bestaat er al zoiets?

Chuck Inglish feat. Ab-Soul & Mac Miller – Came Thru / Easily

Chuck Inglish is een van de twee rappers in het alternatieve hiphopduo The Cool Kids. Dit Came Thru / Easily pikten we uit zijn prima soloalbum Convertibles, met ook gastrollen voor Chromeo en Chance the Rapper.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content