5 nieuwe singles om te beluisteren

Tien minuten, voor minder wilde James Murphy het blijkbaar niet doen, zijn grote voorbeeld Bowie remixen. Beluister het nummer (en vier andere songs).

David Bowie – Love Is Lost (Hello Steve Reich mix by James Murphy) Tien minuten, voor minder wilde James Murphy het blijkbaar niet doen, zijn grote voorbeeld Bowie remixen. En een sterk staaltje idolatrie is het geworden. Te vinden op de deluxe-uitgave van The Next Day (1/11).

Museum of Love – Monotronic Ook LCD Soundsystem-gerelateerd: de tweede, Brian Eno evocerende single van Museum of Love, zijnde LCD’s Pat Mahoney en Dennis ‘Jee Day’ McNany, lid van The Juan Maclean. Ze houden het in de familie bij DFA.

Anna von Hausswolff – Funeral for My Future Children Onlangs nog te gast in het Amerikaans Theater, samen met Múm en Wire: de 26-jarige Zweedse Anna von Hausswolff. Theatrale, op kerkorgel gebrachte gothprog. Voor de durvers, ja. Uit haar album Ceremony.

Ben Khan – Eden Een Londenaar die zich voorlopig in een waas van geheimzinnigheid hult maar met twee heerlijke, seks uit alle poriën zwetende r&b-workouts op zijn Soundcloud. Eden is de recentste. Sorteer tussen Jamie Lidell en Jai Paul.

Pusha T – Nosetalgia De beste track op My Name Is My Name, het majordebuut van Kanye West-protegé Pusha T, één helft van het rapduo Clipse. Gastrol voor Kendrick Lamar, de sample ging Yeezy halen bij blues-icoon Bobby Bland.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content