2ManyDJs verkozen tot beste Belgische dj’s aller tijden

2ManyDJs heeft de Red Bull Elektropedia Award voor beste Belgische dj aller tijden gewonnen. The Glimmers en CJ Bolland eindigen op nummer twee en drie.

2ManyDJs, het alter ego van de broers Stephen en David Dewaele, heeft de Red Bull Elektropedia Award voor beste Belgische dj aller tijden gewonnen. Meer dan 15000 muziekliefhebbers brachten hun stem uit voor de speciale award van het Belgische elektronicaplatform Red Bull Elektropedia. The Glimmers en CJ Bolland vervolledigen de top drie.

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 10 november tijdens de tweede editie van de Red Bull Elektropedia Awards in Flanders Expo. Dan worden ook de winnaars van de beste club, dj, song, festival, album, party, remix, producer, label en live act van het afgelopen jaar bekendgemaakt.

Jan Van Biesen ontvangt een Red Bull Elektropedia Vanguard Award – zeg maar een ‘lifetime achievement award’ – als erkenning voor zijn bijdrage aan het Belgische nachtleven. Naast topdj was hij ook programmamaker en sinds 2007 nethoofd van Studio Brussel. Hij is onder meer de sterke man achter de danceprogramma’s Teknoville en Switch. (DB)

Beste Belgische DJ Aller Tijden – De Top Tien:

1) 2ManyDJs
2) The Glimmers (Mo & Benoelie)
3) CJ Bolland
4) Jan Van Biesen
5) Lefto
6) Dr. Lektroluv
7) Deg
8) TLP
9) Murdock
10) Raoul

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content