Walkman Video van Sony: Compact entertainment

Met de Walkman Video (NWZ-A860) gaat Sony resoluut in de aanval tegen de ingeburgerde iPod classic van Apple. Naast muziek (mp3, wma, acc, wav) kan het apparaat ook mpeg4-, avc- en wmv9-videobestanden afspelen.

Met de Walkman Video (NWZ-A860) gaat Sony resoluut in de aanval tegen de ingeburgerde iPod classic van Apple. Naast muziek (mp3, wma, acc, wav) kan het apparaat ook mpeg4-, avc- en wmv9-videobestanden afspelen. Het 2,8 inch-aanraakscherm staat garant voor een intuïtieve bediening.

De mogelijkheid tot het via Bluetooth draadloos overhevelen van foto’s afkomstig van een mobiele telefoon maken het toestel erg multifunctioneel. Met de bijbehorende MediaGosoftware kunt u in een handomdraai muziek, video’s en foto’s vanuit Windows en iTunes verslepen en neerzetten.

Voor karaokefans zijn er mogelijkheden om songteksten te synchroniseren én een speciale functie laat zelfs toe om nieuwe talen te leren. Een ingebouwde FM-radio en de optie om de Walkman ook als dictafoon te gebruiken, ronden de uitgebreide specificaties af. Een iets te beperkte schermresolutie (400 x 240 pixels) en het ontbreken van wifimogelijkheden vormen de achilleshiel van het systeem.

Richtprijs: 159 euro (voor het 8GB-model).

Meer informatie vindt u hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content