Stijlvolle oorextensie van Bose

Bose waagt zich voor de eerste maal aan een Bluetoothoortje voor mobiel gebruik. De geïntegreerde microfoon focust zich op de stem van de gebruiker en achtergrondgeluiden.

Bose waagt zich voor de eerste maal aan een Bluetoothoortje voor mobiel gebruik. Terwijl de naam Bluetooth Headset verre van origineel te noemen valt, is zijn strakke trapeziumachtige vorm bijzonder stijlvol. De geïntegreerde microfoon focust zich zowel op de stem van de gebruiker als op achtergrondgeluiden.

Wanneer u zich in een lawaaierige ruimte of druk verkeer begeeft, zal het oortje het volume automatisch opvoeren zodat u en uw gesprekspartner elkaar steeds relatief duidelijk verstaan. Dat werkt niet altijd even optimaal en de geluidskwaliteit fluctueert soms, maar deze akoestische filtertechniek is wel erg praktisch bedacht. Dankzij de meegeleverde flexibele siliconen oordopjes blijft de headset zelfs na enkel uren dragen goed op zijn plaats zitten en begint hij niet te vermoeien.

Minpunten zijn het gebrek aan ondersteuning van A2DP, waardoor u bijvoorbeeld niet draadloos naar de muziek op uw mobiele telefoon kunt luisteren. Ook past de headset door zijn design enkel in uw rechteroor en kunnen zeer intensieve gebruikers na een halve dag dus niet van kant wisselen. De gemiddelde winkelprijs bedraagt 149 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content