Speelstoel voor gamers

In Parijs werd de gamestoel van het Franse gadgetmerk La Chaise Longue voorgesteld.

In Parijs ontdekten we wat ons als de natte droom van iedere videogameliefhebber werd voorgesteld: The Gaming Chair van het Franse gadgetmerk La Chaise Longue. Het in rode of witte uitvoering verkrijgbare meubel (deels ligzetel, deels autostoel) zit als gegoten en voelt erg robuust aan.

Veel minder waren we te spreken over de ingebouwde elektronica van het ding. Aan de rechterzijde van de stoel dient u namelijk de geluidsuitgang van uw spelconsole of muziekinstallatie te verbinden zodat u kunt ‘genieten’ van het ‘meeslepende’ geluid van de ingebouwde speakers. De zijdelingse 2 x 2 Watt stereoluidsprekers (ter hoogte van uw oren) en de 4,5 Watt subwoofer in de rugleuning zijn niet bepaald wereldschokkend te noemen. De stereoklank klinkt erg hol en de lage frequenties luisteren veeleer als weinig gedefinieerd, brijachtig gerommel.

Met een winkelprijs van 189 euro geven wij dan toch de voorkeur aan een evenveel kostende, maar tienmaal overtuigender klinkende hoofdtelefoon. Die Fransen toch…

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content