Snorrenkoning

Nu Eddy Wally wegens gezondheidsredenen van het toneel verdwenen is, wagen verschillende charmezangers en marktkramers zich aan de bestorming van zijn troon.

Zo ook Rocking Moustache. Als Elvisfan, sixtiesparty-dj en doorleefde rock-‘n-rollzanger is de snor al wereldberoemd in Haacht en omstreken en na deze zomer geldt dat ongetwijfeld ook in de rest van Vlaanderen. Op Acht geeft Moustache dagelijks festivaltips en leidt hij de Festival Express-muziekspecials in. De man bood zélf zijn diensten aan bij de digitale tv-zender, die er meteen zijn zomermascotte van maakte. Samen met twee krasse kompanen op gitaar en speelgoedkeyboard brengt hij memorabele interpretaties van bekende rock-, pop-, dance- en hiphophits. Hij zingt zelfs verzoeknummers, waarvoor kijkers songs mogen aanvragen via een Facebookpoll. YouTube puilt inmiddels uit van clips met de karikaturale stemkunstenaar. Moustache is zeker nog tot 10 september op televisie uitgebreid te, euhm, bewonderen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content