Samsung C23A750X: Uw laptoppartner

De Samsung C23A750 X is een ideaal beeldscherm als u uw laptop overal met u meezeult en thuis of op kot in comfortabele omstandigheden de dag wilt afronden.

De Samsung C23A750X is een speciaal beeldscherm (central station) waarmee u uw draagbare computer in een handomdraai omtovert tot een volwaardig werkpaard. Het scherm kan volledig draadloos verbinding maken met uw laptop. Hiervoor plugt u het bijgeleverde usb-zendertje in uw Windows-pc. In het beeldscherm zitten vier usb-poorten verscholen (waaronder twee snelle usb 3.0), waaraan u een toetsenbord, muis, printer of andere machinerie kunt koppelen.

Vervolgens brengt uw laptop automatisch een verbinding tot stand vanaf het moment dat u zich op twee meter van het scherm bevindt. Zo kunt u in een oogwenk met uw portable voortwerken op het 23 inch grote Samsungbeeldscherm, mét de daaraan verbonden randapparatuur. Ideaal als u uw laptop overal met u meezeult en thuis of op kot in comfortabele omstandigheden de dag wilt afronden. Het scherm kan ook als ‘normale’ monitor met een hdmi- of vga-kabel gebruikt worden.

Prijs: 430 euro.

Meer informatie via deze link.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content