PlayStation 4 lanceert ‘Knack’

De eerste game voor de nieuwe PlayStation 4 wordt ‘Knack’. En nee, het gaat niet over het weekblad, maar over een robot die de mensheid moet redden van goblins.

De PlayStation 4, de eerste telg van de nieuwe generatie spelconsoles, komt eind dit jaar uit. De eerste titel voor de nieuwe spelcomputer is ‘Knack’, een action-adventuregame ontwikkeld door Cerny Games, de maker van onder andere Ratchet & Clank en Jack & Daxter.

‘Knack’ vertelt het verhaal van de gelijknamige, kleine robot, die van grootte kan veranderen door brokstukken aan te trekken of af te stoten. Het menselijk ras zet de robot in om de invasie van goblins tegen te gaan. Het spel zou alles uit de nieuwe PlayStation halen en zal door Sony vooral gebruikt geworden in een poging om de downloadtijden van games in te korten.

Sony heeft de PlayStation 4 net voorgesteld op zijn jaarlijkse persmoment. Gebruikers kunnen met de nieuwe console videogames streamen op het internet. Bovendien kunnen ze de nieuwe games ook al spelen nog voor ze helemaal gedownload zijn. Een derde grote vernieuwing is de nieuwe controller, de Dualshock 4, die voorzien is van een touchpad en een aansluiting voor een koptelefoon. (XVdL)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content