Nieuwe editie Photoshop Elements

Photoshop Elements en Premiere Elements zijn aan hun 9e editie toe.

Photoshop Elements en Premiere Elements – zeg maar de consumentenversies van de professionele fotostudio en videomontagecel van softwareproducent Adobe – zijn aan hun 9e editie toe. Nieuw in Photoshop Elements is de Spot Healing Brush waarmee u in één beweging foto’s kunt herstellen. De software analyseert uw foto waarna u bijvoorbeeld ongewenste toeristen uit het beeld kunt verwijderen en de achtergrond zich automatisch aanpast.

Ook kunnen er panorama’s van meerdere foto’s gecreëerd worden door de pixels te vermenigvuldigen. Voorts kan de stijl van foto A afgestemd worden op die van foto B. De nieuwe Premiere Elements draait voor het eerst niet alleen op pc, maar ook op Mac.

Nieuw in de montagesoftware voor videofilmers is de mogelijkheid tot het stabiliseren van een trillend beeld, het verminderen van achtergrondlawaai op het geluidsspoor, het manipuleren van het beeld zodat uw opnames een retroscopische cartoonlook krijgen en het importeren van een aantal nieuwe bestandsformaten in hoge definitie. Beide programma’s kosten 99 euro per stuk of kunnen voor 149 euro als bundel worden aangeschaft.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content