Gadget uitgetest: Night Vision Video Watch

De Night Vision Video Watch van SpyNet is een als speelgoed vermomd uurwerk dat in de praktijk een onmisbaar werkinstrument blijkt voor wie als privédetective wil bijklussen.

In een niet zo ver verleden volstond het dragen van een Casiopolshorloge met ingebouwde rekenmachine om tot ster van de speelplaats gebombardeerd te worden. Tegenwoordig is daar wel meer voor nodig, zoals een Night Vision Video Watch van SpyNet bijvoorbeeld. Dit als speelgoed vermomde uurwerk blijkt in de praktijk een onmisbaar werkinstrument voor wie als privédetective wil bijklussen.

Het ding kan zowel overdag als in pikdonkere omgevingen ingeschakeld worden om video- en geluidsopnames te maken en foto’s te schieten. Via de website van de fabrikant kunt een kleine lading jeugdige games en applicatie downloaden. Wie als een sluwe gluiperd achter hoekjes en kantjes wil filmen, kan de optionele flexibele Snake Cam aankoppelen.

U kunt het kleinood zelfs inschakelen als usb-webcam op uw computer. De opslagcapaciteit biedt ruimte aan maximaal twintig minuten video, vier uur audio of tweeduizend foto’s. De opnamekwaliteit is belabberd, maar de onbezonnen pret die u met het ding beleeft, is dat niet.

Prijs: 50 euro (20 euro voor Snake Cam).

Meer informatie vindt u hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content