Futuristische kuisvrouw

Robotstofzuiger Navibot , met fototoestel aan boord, berekent zelfs de meest efficiënte route om de vloer schoon te zuigen.

Gadgets hebben de neiging om zich in uw broekzak of op uw bureau te nestelen, maar ook in het huishouden kan nieuwe technologie een geweldige boost geven. Met de Navibot brengt Samsung dit voorjaar nog de robotstofzuiger op de markt. Het systeem lijkt op de iets bekendere automatische grasmaaiers en zorgt zonder bloed, zweet en tranen voor het schoonhouden van uw tapijt, parket of tegelvloer.

De Navibot heeft een fototoestel aan boord om uw gehele huiskamer in kaart te brengen en zo de meest efficiënte route te berekenen om de vloer schoon te zuigen. Met de timer kunt u het toestel laten werken als u zelf buitenshuis bent. De Navibot gaat zelfs automatisch terug naar het docking station als de batterij platgaat. Met dienstencheques bent u nog steeds goedkoper af, maar voor 500 euro haalt u wel een behoorlijk betaalbare futuristische kuisvrouw in huis.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content