Ecologisch toetsenbord

U rijdt met groene diesel, eet biologische biefstukken en verlicht uw huis met spaarlampen? Dan kan er ook een groen toetsenbord bij.

U rijdt met groene diesel, eet biologische biefstukken en verlicht uw huis met spaarlampen. Ook uw werkplek kan helemaal ecologisch verantwoord worden, nu Fujitsu het eerste groene toetsenbord heeft ontwikkeld.

Door het gebruik van recycleerbare materialen is er bijna de helft minder plastic nodig voor het produceren van de Kbpc Px Eco. Op jaarbasis hoopt Fujitsu zo de wereld een berg van maar liefst 60.000 kilogram plastic te besparen.

Een groen keyboard betekent geen toegeving aan het comfort van uw desktopomgeving. Het toetsenbord komt immers met een polssteun die eveneens uit milieuvriendelijke vezels is gemaakt en het apparaat biedt ook enkele handige features zoals rechtstreekse shortcuts naar uw Facebook of iTunesbibliotheek.

Fujitsu houdt het bovendien niet enkel bij een toetsenbord: er zit ook een heel gamma groene laptops en desktopcomputers in de pijplijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content