Arne Quinze, Provincie Vlaams Brabant en Street Art Belgium zoeken street artists voor Rock Werchter

De provincie Vlaams-Brabant en Street Art Belgium zijn op zoek naar street art-kunstenaars voor het street art-project “North West Walls” op Rock Werchter waarvan kunstenaar Arne Quinze, net als vorig jaar, de curator is.

Kandidaten dienen hun portfolio voor 15 april op te sturen naar hello@streetartbelgium.com. Uit de kandidaten wordt een selectie gemaakt die eerst een workshoptraject aangeboden krijgt door een team kunstenaars van Street Art Belgium.

De deelnemers maken ook kans om door Arne Quinze uitgekozen te worden om werk te tonen in het kunstproject “North West Walls”. Dit is een permanente constructie van gestapelde zeecontainers die door street art-kunstenaars tot leven wordt gebracht en er jaar na jaar anders zal uitzien.

Voor de eerste editie vorig jaar nodigde Quinze de artiesten Jen Zie, Defo en ROA uit België uit, samen met Pichi & Avo uit Spanje en Martin Ron uit Argentinië. (Belga/LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content