De objectieve review van Sociaal Incapabele Michiels autobiografie (door Michiel zelf)

© .

’31 dik verdiende sterrekes. Chapeau, echt waar.’ Sociaal Incapabele Michiel recenseerde voor Michiel Focus zijn eigen autobiografie. Ni normaal!

MICHIEL *******************************

Autobiografie van een volksheld.

Sociaal Incapabele Michiel

Uitgeverij 3, 26 blz., supergoedkoop.

Een review schrijven over je eigen boek is niet gemakkelijk. Ik kon het evengoed overlaten aan iemand anders maar dat zou net hetzelfde zijn alsof ge net een kindje hebt gekocht om dan door iemand anders te laten beoordelen in een tijdschrift.

De schrijver neemt je mee in een spannende wereld vol spanning.

Ik ben echt zo objectief mogelijk geweest en ik moet in alle eerlijkheid zeggen dat het boek echt WAANZINNIG GRAAF is. Het is echt waar niet normaal. Toen ik het las had ik zoiets van WOW. Echt waar ik zeg dat echt ni zomaar. Het boek zit vol leuke schrijffuotjes en er is zelfs sprake van een verwijzing naar seks!

De objectieve review van Sociaal Incapabele Michiels autobiografie (door Michiel zelf)

Om het overzicht in z’n complexe leven te kunnen bewaren heeft de auteur het boek chronologisch opgedeeld in 3 periodes: het Michieliozoïcum, het Michieliogeen en het Michielioceen.

De schrijver neemt je mee in een spannende wereld vol spanning.

Het boek is misschien redelijk lang wel. 26 pagina’s is niet niks natuurlijk maar het leest als een trein echt waar geloof mij. Er zitten ook luisterknoppen in het boek dat is echt superleuk haha. Mijn lievelingsknop is de knop waarin da ik vertel hoe datge de batterij van het boek moet vervangen die vind ik echt super. Ik wil wel vragen aan iedereen om wel uw handen te wassen voordagge met uw vieze strontvingers begint te duwen op mijn boek.

Het boek is een ideaal geschenk om aan sinterklaas te geven want die krijgt nooit iets ocharme.

Fokking vetsakskes. Voedingspecialisten raden het boek ook sterk aan omdat jongeren er geen eetstoornissen van krijgen. Zoals de meeste boeken tegenwoordig is ook dit boek glutenvrij trouwens. Men kan er gerust van eten zonder vatsig te worden.

Het boek is een ideaal geschenk voor op begrafenissen of bijvoorbeeld om aan sinterklaas te geven want die krijgt nooit iets ocharme.

31 dik verdiende sterrekes. Chapeau, echt waar.

MICHIEL

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content