Na een muzikale silte van anderhalf jaar laat Zohra opnieuw van zich horen. Met producer/componist Kris Vanderheyden richtte ze Punk City op. ‘Mission’ is hun eerste single. Meer info op www.arsproductions.com.

Nog wat tv gezien, de laatste tijd?

Wat een vraag! Ik ben verslaafd aan tv. Altijd geweest.

Dus heb je ook de eerste aflevering gezien van ‘Alles komt terug’?

Ach neen, want die moest toch plaatsmaken voor een nieuwsmarathon?

Dat klopt, maar de week nadien dan…

Ik zat er nochtans op te wachten, die zondag. Maar een week later kon ik niet kijken. Zaterdag moest ik optreden met de Red Circus: een show met livepercussie, illusion acts, sexy dancers, music by insider en zang van mij. Het werd vrij laat.

Euh, het programma staat op zon…

En zondag hebben we het laatste stuk van de videoclip van ‘Mission’ ingeblikt. Dus toen had ik ook geen tijd.

Opgeslorpt door Punk City, veronderstel ik?

Leuke groepsnaam, hè? Ja, ik wou per se weer het groepsgevoel beleven. En ik dacht dat de mensen, en zeker de ‘girls’, graag eens iemand anders naast mij wilden zien. Onze look is punky, maar we brengen house met new wave-invloeden. Een heel ander genre dan wat men van mij gewoon is. Onze ambities zijn groot. We zijn bezig met de opnames van een full cd, waarop ook een aantal covers zullen staan. Zoals Coitus Interruptus van Fad Gadget.

Dus zien we jullie wellicht op ‘Top of the Pops’. JIM TV heeft het Britse format naar Vlaanderen gehaald.

Aha!? Dat wist ik niet. Top of the Pops is een van die programma’s die mijn muzikale voorkeuren hebben bepaald. Weet je waar ik ook ontzettend graag naar kijk? Naar The Simpsons, Friends, Alles Kan Beter destijds, Schalkse Ruiters ook, Absolutely Fabulous, Are You Being Served, One Foot in the Grave… Ik hou nogal van zwarte humor, blijkbaar.

Koester je zelf geen televisieplannen?

Er zijn contacten geweest. Dan kreeg ik bijvoorbeeld een kookprogramma. Stel je voor! Ik heb wel ambities in de media, maar het moet wel bij me passen hè.

Met wie vergelijk je je graag?

Met Bart De Pauw. Die is ook zo zot, kan steekjes geven op een plezante manier. Hij faket ook nooit: hij presenteert met passie, is zeer professioneel en blijft zowel vóór als achter de camera zichzelf. ( stilte)

Hallo?

Ik raak mijn stem kwijt… Komt door de opnames van Het Swingpaleis, gisteravond…

Een glas warme melk met honing kan wonderen doen.

Ik drink geen melk.

Lotti-pillen, misschien?

Heb ik niet. ’t Zal een glas whisky of cognac worden. Grapje! Siroop is ook goed, hè! Groetjes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content