Geheel in de vrijgevige sfeer van onze cadeauspecial delen wij zelf ook geschenkjes uit – 110 om precies te zijn. Speel mee op www.knackfocus.be

James Cameron Pakket

5 pakketten met het filmboek van James Camerons nieuwste digitale 3D-prent Avataren de dvd’s vanzijn vroegere hits The Terminator, Aliens, The Abyss en Titanic.

The Black Box Revelation All Areas

1 door Jan Paternoster, DriesVan Dijck en Eddy Petroons zelvegesigneerd exemplaar van het fotoboek waarvoor laatstgenoemde fotograaf de twee voorgenoemde rockers een jaar volgde.

Sneeuwwitje Diamond Edition

10 exemplaren van de Blu-ray van een van Disneys grootste klassiekers. Sneeuwwitje oogt nog mooier in deze digitaal gerestaureerde versie.

Jean-Paul Belmondo Collection

5 exemplaren van de maar liefst twaalf discstellende box rond Frankrijks geliefde acteur – met onder meer À Bout de Souffle, Le Magni-fique en Pierrot Le Fou.

The Wizard Of Oz

5 exemplaren van de Blu-ray van de geremasterde editie van deze bekende fabel – ‘There’s no place like home’ – en dat naar aanleiding van zijn zeventigste verjaardag.

Western Volume 2

1 exemplaar van de box met vier klassieke westerns uit de RKO Studio met John Wayne, Robert Mitchum en Kirk Douglas.

Miami Vice

1 box met alle vijf seizoenen van de legendarische misdaadserie uit de eighties met de immer flitsende Sonny en Rico.

House M.D.

1 box met de eerste vier seizoenen van de meest genietbare ziekenhuisreeks van het moment. De cynische opmerkingen van dokter Gregory House neemt u er ongetwijfeld graag bij.

Battlestar Galactica

1 exemplaar van de dreigend ogende ‘black box’ van volgens onze man (S.W.) ‘de beste sciencefictionreeks aller tijden’.

Las Vegas

1 box met de vijf uiterst onderhoudende seizoenen van een serie vol overspel, bacchanalen, slemppartijen en decolletés in de gelijknamige gokstad.

Metallica – Français Pour Une Nuit

5 exemplaren van de concert-dvd van Metallica, dat zich in het Romeinse amfitheater van Nîmes in juli dit jaar zelfs aan eencover van Queen waagde.

Paul McCartney – Good Evening New York City

5 exemplarenvan de set met twee cd’s en een dvd waarop het concert gestanstis waarmee Paul McCartney afgelopen zomer in Queens een nieuw honkbalstadium inwijdde.

Charles Aznavour – 1955-1972

3 exemplaren van de box met drie dvd’s vol Aznavours grootste hits tijdens tv-optredens en concerten – uit de periode uit de titel, évidemment.

Moby – Wait For Me (Deluxe Edition)

5 exemplaren van de deluxe edition van Moby’s recentste album, waarbij je op de cd zomaar twee extra nummers vindt en daarbovenop nog een cd vol ambientversies én een dvd vol visueel lekkers cadeau krijgt.

AC/DC – Backtracks

5 exemplarenvan de box waarin je twee cd’s eneen dvd zultaantreffen. Wees voorbereid opverwonderende studiorariteiten, zeldzame concertregistraties,alle videoclipsen meer.

Fever Ray – Fever Ray (Limited edition)

5 exemplaren van de limited edition van het adembenemende solodebuut van Karen ‘The Knife’ Andersson, met twee onuitgegeven nummers op de cd én vijf videoclips op de dvd.

Big Star – Keep An Eye On The Sky

3 exemplaren van de box die zowat alles verzamelt wat dit viertal in de jaren zeventig aan muziek maakte. ‘Een ware hoorn des overvloeds’, aldus onze man (V.B.).

U2 – The Unforgettable Fire

1 exemplaar van de wel zeer chique geremasterde heruitgave van U2’s vierde studioalbum – inclusief een bonus-cd vol B-kantjes en liveopnames en een dvd met making of en concertfragmenten.

The Rolling Stones – Get Yer Ya-Ya’s Out! 40th Anniversary Deluxe Box Set

1 exemplaarvan de luxueuze verjaardags-heruitgave van naar verluidt’het beste rockconcert ooit op plaat gestanst’, voor de gelegenheid aangevuld met nog meerlivetracks op cd en dvd én een cd met songs van hun support acts, onder wie BB King.

Tom Petty & The Heartbreakers – The Live Anthology

1 exemplaarvan de box metvier cd’s met hun beste live-materiaal uit meer dan dertig jaar optredens.

Ibicus

5 exemplaren van Pascal Rabatés eerste meesterwerk, gebaseerd op een boek van Alexis Tolstoj.

Jaren van de olifant

5 exemplaren van Willy Linthouts strip waarin hijde zelfdodingvan zijn zoonverwerkt – het is eens wat anders dan Urbanus.

Avatar (Limited edition)

1 exemplaar van de Limited edition voor PlayStation 3 en 2 exemplaren van die voor Xbox 360 van de game geïnspireerd door James Camerons recentste 3D-avontuur.

Nintendo Wii (Limited edition)

1 exemplaar van deze speciale eindejaarseditie van de populaire spelconsole, in stijlvol zwart en met het Wii Sports Resort-spel en de Wii MotionPlus-hardware.

Forza Motorsport 3 T-shirt

6 T-shirts van de stoerste en knapste racesimulator ooit op Xbox 360. Ideaal om in het echte leven mee rond te cruisen – kies wel even tussen Large en Extra Large.

Dragon Age: Origins (Limited edition)

3 exemplaren van de limited edition voor pc van dit fabelachtige rollenspel voor volwassenen voor ridders, schildknapen en drakendoders – met naast de game ook een bonus-dvd, een stoffen kaart van de spelwereld en exclusieve content.

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising (Limited edition)

1 exemplaar van de special edition voor pc van deze realistische oorlogsgame waarin je ten strijde trekt om olie.De bijgevoegdelegerhelm en ID-ketting maken de ervaring compleet.

Tekken 6

6 pakketten met daarin de promogame van de zesde editie van het legendarische vechtspel voor Xbox 360 in een metal case én een bijpassend T-shirt.

Buzz! Quiz World (Special edition)

3 exemplaren van de special edition van het flitsende quizspel voor Playstation 3. Nodig je vrienden al maar uit, want je krijgt er nog vier draadloze zoemers, een USB Bluetoothontvanger en twee downloadbare quizzen bovenop.

Mario& SonicSnowboard

1 exclusief snowboard met de afbeelding van gamehelden Mario en Sonic. Doe geen moeite om het in de winkels te vinden, want het is nergens te koop.

Aion(Collector’sedition)

1 exemplaar van de collector’s edition voor pc van deze erg populaire – houd je vast – Massively Multiplayer Online Role Playing Game over de spanningen tussen twee landsdelen. Maak alvast plaats voor nog een handgeschilderd beeldje, twee dubbelzijdige posters en de soundtrack.

Lenco L69

3 exemplaren van Lenco’s nieuwe platenspeler die met een drukke op de knop je favoriete vinylmuziek van op je lp’tjes naar een USB-stick of SD-card overschrijft.

Windows 7 (Ultimate edition)

5 exem-plaren van de ultimateedition van Windows’ nieuwste besturingssysteem, dat – beloofd! – sneller en handiger werkt dan zijn voorgangers en al je multimediabehoeftes vervult.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content