To the Max

© Photos By: Coco Van Oppens Photo

Laat de kurken knallen, kijkvee: Streamz heeft zijn abonnement op HBO uitgebreid en biedt nu ook films en series van streamingzender HBO Max aan. Dat betekent dat u naast The Flight Attendant onder andere ook deze vier voor de kiezen krijgt.

Raised by Wolves (Nu in Streamz)

De intussen 83-jarige Hollywoodreus Ridley Scott regisseerde de eerste twee afleveringen en bedacht de visuele blauwdruk van deze ambitieuze ruimtesaga alvorens de rest aan zijn zoon Luke over te laten. Zijn klinische kleurenpalet past perfect bij het verhaal van twee goedaardige androids, genaamd Mother en Father, die na de verwoesting van de aarde naar een onherbergzame exoplaneet worden gestuurd om enkele menselijke embryo’s groot te brengen. Het project komt in het gedrang wanneer Mother zich steeds vijandiger begint op te stellen tegenover menselijke fanatici die de nieuwe kolonie bezoeken. Het duurt niet lang voor ze hen zo woedend toeschreeuwt dat hun hoofd ontploft. ‘Bij voorkeur te bingen met drie glazen wijn’, aldus Sir Ridley in The Guardian.

To the Max

Search Party (Vanaf woensdag 16/6)

Yep, er komt een vervolg op Sex and the City (minus Samantha) onder de titel And Just Like That. En ja, ook de eenmalige reünie van The Fresh Prince of Bel-Air (minus uncle Phil) komt binnenkort naar Streamz. Maar wij kijken nog het meest uit naar Search Party, een mix van thriller, donkere comedy en satire die in de VS al vier seizoenen uitstekende kritieken scoort. Niet de zoektocht is belangrijk, wél de party: een groepje verwende twintigers in de grootstad dat er ondanks alle avonturen maar niet in slaagt ook maar een greintje empathie op te brengen. Search Party goochelt met clichés en steekt de draak met elke feelgoodcomedy die u kent.

To the Max

Gossip Girl (Nog geen releasedatum)

Kristen Bell keert terug als verteller, net als ongetwijfeld de snappy dialogue, maar Blake Lively is er niet meer bij: acht jaar nadat de meest gelezen blog van de Upper East Side werd opgedoekt, levert de reboot van Gossip Girl sarcastische commentaar op een nieuwe generatie bevoorrechte New Yorkse tieners. Sinds de originele reeks in 2012 ten einde liep, is er véél veranderd. Tieners hebben nu Euphoria en Sex Education, en met een blog moet je anno 2021 sowieso niet meer komen aanzetten. De makers hebben er gelukkig wel aan gedacht hun nieuwe cast wat minder wit en hetero te maken. Heel benieuwd.

To the Max

Nicki Minaj (Nog geen releasedatum)

Dit is al de derde documentaire die Michael John Warren over Minaj draait, en haar 134 miljoen volgers op Instagram weten vast ook wat haar favoriete kleur, cocktail en Kafkaverhaal zijn. De beroemdste rapster ter wereld heeft belooft deze keer evenwel een ‘rauwe, ongefilterde kijk’ op haar leven, en heeft het in de teaser onder andere over het huiselijk geweld waarmee ze als kind, en later in haar relaties, werd geconfronteerd. Minaj is tijdens het draaien van de reeks, die zes keer een halfuur zal duren, bovendien voor het eerst moeder geworden. Tel daarbij de vele vetes die ze onderhoudt, haar onnavolgbare stijl en de andere wereldsterren die ongetwijfeld zullen opduiken, en eigenlijk kunt u het zich niet permitteren hier niet naar te kijken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content