21.50 – MTV

Er is nog hoop voor de Jessica Simpsons en Pete Doherty’s van deze wereld. Zelfs het grootste schandaal, de slechtst denkbare partnerkeuze of de vreselijkste acteer- of zangprestatie kunnen sommige carrières niet definitief de dieperik in storten. In deze aflevering van The Fabulous Life tonen enkele celebrities hoe zo’n ongelooflijke comeback in zijn werk gaat.

Terri Hatcher: In de jaren 90 maakte Hatcher furore als Superman-sidekick Lois Lane – het beeld van haar in de blauwe cape was toen de meest gedownloade foto – maar daarna ging het steil bergaf. Haar rol in Desperate Housewives gaf haar na abominabele reclamefilmpjes weer uitzicht op eeuwige roem, al blijft haar liefdesleven naar eigen zeggen een grote puinhoop.

Martha Stewart: Toen ze in 2002 tot een gevangenisstraf werd veroordeeld om meineed en hinder van de rechtsgang zag het er niet goed uit voor Martha. Vier jaar later is ze de huishoudgoeroe van weleer: haar ’time inside’ gebruikte ze om recepten en naaipatronen te bedenken en dankzij haar nieuwe televisieshow, kookboek en andere projecten is ze nog populairder dan tevoren.

Patrick Dempsey: Het is amper te geloven dat McDreamy niet altijd zo’n droomleventje heeft gehad. Met zijn optreden in Can’t Buy Me Love in 1987 kon hij dan nog wel menig meisjeshart sneller doen slaan, de volgende twintig jaar was het niet veel soeps. Gelukkig vormden zijn dyslexie en imago van mislukte tienerster geen probleem voor de makers van Grey’s Anatomy.

Kate Moss: Ontdekt op haar 14e, supermodel op haar 19e, in rehab op haar 24e en snuivend op de tabloidcovers op haar 31e. Na het lijntjesincident werd Moss gedagvaard en sprongen haar contracten af. Amper een jaar later staat ze alweer aan de top met werk voor onder meer Dior, Chanel en Roberto Cavalli én heeft ze de titel van Brits model van het jaar op zak.

Mariah Carey: Eens was Mariah Carey de bestverkopende vrouwelijke artiest, maar haar fysieke en mentale instorting in 2001 en het Glitter-debacle in 2002 leken het einde van haar carrière. Vorig jaar sloeg ze echter stevig terug met The Emancipation of Mimi en nu is de schaarsgeklede, rondborstige en iets te nadrukkelijk hijgende diva weer helemaal in.

(B.D.C.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content