Zwangere vrouwen kunnen af en toe wat moody zijn, maar wat de eega van Slash heeft gepresteerd, tart toch enigszins de verbeelding. Op een feestje na de Grammy Awards ging Perla – haar naam lijkt een tikkeltje misplaatst – op de vuist met een andere vrouw. De gemoederen raakten zelfs zo verhit, dat de voormalige Guns N’ Roses-gitarist persoonlijk tussenbeide moest komen. Het ongeboren kind bleef ongedeerd, maar dat het met zulke ouders een sweet child o’ mine wordt, is toch twijfelachtig. * Een nieuwe Mike Tyson, dat zit er wel in. Maar goed ook, want de oude heeft volledig afgedaan. Onlangs werd gemeld dat de ex-bokser zo goed als blut is: een paar duizend dollar, zoveel zou hij nog over hebben van zijn fortuin, dat ooit 300 miljoen dollar bedroeg. Nu krijgt hij echter hulp uit onverwachte hoek: George Clooney wil Iron Mike de rol van B.A. Baracus geven in de nieuwe The A Team-film. Clooney, die de rechten op de serie heeft, kruipt zelf in de huid van Hannibal Smith. Voor Face ligt nog geen naam vast. Doen, Jo De Poorter! * De familie van Johnny Cash heeft een firma verboden om een song van de overleden countrylegende te gebruiken in een reclamespotje. De reden? Wel, de firma verkoopt producten tegen aambeien, de song in kwestie was Ring of fire… * Hiphop bezoedelt niet alleen de geest van onze jongeren, maar helpt ook onze kiekjes naar de kl… Polaroid zegt op haar website dat het advies van Outkast in hun single Hey Ya nergens op slaat. Zwaaien met je vers genomen foto helpt niet bij de ontwikkeling, integendeel, het kan het beeld zelfs verknoeien. Vroeger was staan shaken wel nuttig, omdat je foto zo sneller droogt, maar de moderne Polaroid picture zit achter een laagje plastic. * Zo, genoeg Jongens & Wetenschap, we eindigen met het bericht dat de Amerikaanse Harvard University een naaktmagazine wil maken. Het tijdschrift moet H-Bomb heten en zal, naast enkele ongetwijfeld diepgravende artikels, studentes in evakostuum bevatten. Je ziet maar, als Janet Jackson haar borst in Harvard had getoond in plaats van op de Super Bowl, er had geen haan naar gekraaid.

(S.W.)

‘Ik ben het beu om ons, de mensheid, voortdurend schouderklopjes te moeten geven. We’re a virus with shoes, okay? That’s all we are.’

De wereld volgens Bill Hicks. De zwartgallige Amerikaanse stand up comedian is morgen, 26 februari, tien jaar geleden gestorven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content