Merk

Apple – SamsungSony Ericcson – LG – HTC

Model

iPhone 4 – Galaxy S – Xperia 8Optimus OneMozart W7

Pluspunten

Exit plastic, enter een kwaliteitsvolle stalen behuizing én een multitouchscherm. – Hoge reactiesnelheid, handig beeldscherm, gegroepeerde berichtendiensten en sociale netwerken. – Ultralicht, uitstekend als eerste smartphone, prima geluidskwaliteit. – Een Googletelefoon in de kleuren van de bekende zoekmachine, draait op de nieuwste versie van Android. – Een intuïtieve en elegante Windows-telefoon in een massieve aluminium behuizing.

Schermgrootte (inch)

3,5″ – 4″- 3″ – 3,2″ – 3,7″

Geheugen (uitbreidbaar met micro SD geheugenkaart)

16 of 18 GB – 8 GB uitbreidbaar tot 32 GB – 128 Mo, geleverd met een kaart van 2 GB, uitbreidbaar tot 16 GB – 16 GB, geleverd met een kaart van 2 GB, uitbreidbaar tot 32 GB – 8 GB

Besturingssysteem

iOS4 – Android 2.2 (Froyo) – Android 1.6 (Donut) – Android 2.2 (Froyo) – Windows Phone 7

Gespreksautonomie

7u – 6,5u – 5,5u – 6u – 6,5u

Richtprijs

euro 639 en euro 749 – euro 499 – euro 223 – euro 269 – euro 559

Mening KNACK FOCUS

Een video bekijken en op het net surfen is een echt plezier dankzij de hoge definitie van het beeldscherm. Hij is in staat om in HD (720p) te filmen en met flits foto’s van vijf megapixels te schieten. Ook videoconferenties zijn mogelijk, maar dan uitsluitend via wifi en op voorwaarde dat beide gesprekspartners over een iPhone 4 beschikken. – Het ingenieuze Swypesysteem maakt het mogelijk om heel snel e-mails of sms’jes te typen door uw vinger van de ene letter naar de andere te laten glijden. Het fototoestel van vijf megapixels heeft geen flits, maar het is wel mogelijk om de foto’s via het DLNA-protocol op televisie te projecteren. – De ergonomische Four Cornersinterface maakt het mogelijk om in de vier hoeken van het scherm heel eenvoudig shortcuts te selecteren. Erg handig is ook Timescape, waarmee alle activiteiten van jouw (sociale) netwerken gegroepeerd worden. – Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Vloeiende navigatie, stemherkenning, de mogelijkheid tot het lezen van DivX en een digitaal fototoestel van drie megapixels met gezichtsherkenning en registratie van glimlachen. Elke vijftien dagen verschijnt er een top tien van de populairste applicaties – kun je meteen ideeën opdoen. – Ideaal voor muziekliefhebbers. Deze smartphone zorgt voor een precieze klank, waarbij het mogelijk is om de bassen te accentueren en Dolbyeffecten te activeren. Een ingebouwd fototoestel van acht megapixels, de mogelijkheid tot filmen in HD (720p) en een krachtige processor die een vloeiende navigatie garandeert, maken het af.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content