1 ‘Ik ben de George Bush van de rap. Niemand houdt van me, maar desalniettemin zal ik de volgende vier jaar nog de scepter zwaaien.’ Aldus 50 Cent. En ze rappen ook bijna even goed!

2 Ex-cellent! De vierhonderdste aflevering van The Simpsons wordt een parodie op de tv-serie 24. Kiefer Sutherland vertolkt een gastrol in de aflevering, die de titel 24 Minutes krijgt. Of dat ook betekent dat Homer Simpson in de bewuste episode niet zal eten of naar het toilet zal gaan, is niet bekend.

3 Er wordt gewerkt aan een tekenfilm rond The Rolling Stones. De broers Paul en Gaean Brizzi, de makers van Asterix vs. Caesar, zullen twaalf Stones-songs verwerken in Ruby Tuesday, een animatieprent over ‘een alleenstaande moeder die in New York op zoek gaat naar geluk’. Ons hoofd eraf als het centrale personage niet toevallig Angie zal heten.

4 Donald Trump vindt Paul McCartney een idioot, omdat hij geen voorhuwelijkscontract heeft afgesloten met Heather Mills. ‘Het kan me niet schelen hoe verliefd je bent’, aldus ‘The Donald’, ‘het is gewoon stom om te trouwen zonder contract.’

5 Brad Pitt heeft dan weer iets anders nodig vooraleer hij wil trouwen met Angelina Jolie: een wetswijziging. In een interview in Esquire zegt hij dat de twee pas zullen trouwen ‘als iedereen in dit land dat kan’. Anders gezegd: pas als homoseksuelen in de Verenigde Staten in het huwelijk kunnen treden, zullen Brad en Angelina volgen.

6 Geheel losstaand van het vorige: volgens een nieuwe studie van Amerikaanse psychiaters zijn beroemdheden veel egocentrischer dan de gewone man of vrouw in de straat. Alleen de kandidaten in realityprogramma’s zijn nóg narcistischer, aldus het onderzoek. Wat veel zegt over de deelnemers in Big Brother VIPS.

7 Britney Spears is vorige week bevallen van haar tweede zoontje. Naar verluidt wou Spears de bevalling pas laten inleiden op 14 september, zodat de twee kinderen op dezelfde dag jarig zouden zijn, maar Kevin Federline wou daar niet van weten. Blij te zien dat hij toch aan één vorm van ‘family planning’ doet.

8 Wendy Van Wanten wordt dan weer over enkele maanden oma. De vriendin van haar zoon Dylan is immers zwanger, zo onthult de zangeres in Story. Wat betekent dat de winnaar van Wie wordt de man van Wendy zich in één klap ook opa mag noemen.

9 Ben Affleck stopt voorlopig met acteren. Hij wil een pauze inlassen in zijn carrière, en daarna enkel nog meedoen in films waar hij trots op kan zijn. Een mooi voornemen, helaas is hij ook nog altijd trots op Pearl Harbour.

10 Take That is klaar met de opnames voor het comebackalbum, dat tegen Kerstmis in de winkels moet liggen. Volgens The Sun zijn de jongens alleen nog op zoek naar een titel. Zolang het maar niet Back For Good wordt.

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content