1:De Finse rockers van Lordi hebben in Cannes bekendgemaakt dat ze een horrorfilm willen maken. Om een idee te krijgen van hoe die eruit zal zien, hoef je gewoon maar hun optreden op het Songfestival in een eindeloze loop af te spelen.

2:Angelina Jolie heeft op de Amerikaanse tv een openhartig interview gegeven, waarin ze antwoordde op de kritiek die ze de voorbije maanden gekregen heeft rond haar adoptieperikelen. ‘Ik leef mijn eigen leven’, vertelde ze. ‘Er zullen altijd wel mensen zijn die me aanvallen zonder dat ik weet waarom, maar dat geeft niet. Ik hoef me nergens voor te schamen.’ Behalve voor Tomb Raider natuurlijk.

3:Paula Abdul heeft haar neus gebroken, nadat ze over een chihuahua was gestruikeld. Yeah right: over de chihuahua van Jeff Hoeyberghs, ja.

4:De verkoop van het zelfhulpboek Skinny Bitch – ’the no nonsense guide for savvy girls who want to stop eating crap and start looking fabulous’ – is geëxplodeerd nadat een foto was verschenen van Victoria Beckham die het aan het lezen was. Posh is nu wel op zoek naar een nieuwe titel voor haar autobiografie.

5:Scott Stapp, de voormalige zanger van rockgroep Creed, is gearresteerd omdat hij een flesje Orangina naar het hoofd van zijn vriendin heeft gegooid. De politie liet hem nadien weer vrij omdat hij a) gemist had en b) geen dodelijk wapen had gebruikt. Neen, dat wordt het pas als je het opdrinkt.

6:Bono wordt lid van de Hunger Task Force, een Ierse organisatie die de hongersnood op aarde onder de aandacht moet brengen. Daarmee is het aantal wereldproblemen waaraan de U2-frontman zijn naam heeft verbonden, officieel opgebruikt.

7:Britney Spears heeft ervoor gezorgd dat een vlucht tussen Los Angeles en Florida een uur vertraging heeft opgelopen. De reden: de zangeres liep het vliegtuig uit omdat de stoelen niet uit leer gemaakt waren. Wat betekent dat ze wéér geen onderbroek aan had.

8:Niet alleen houdt Spinal Tap een reünie voor Live Earth, de hilarische fake metalgroep heeft ook aan komisch genie Ricky Gervais gevraagd om samen met hen op te treden op 7 juli. Screw het broeikaseffect, allen daarheen!

9:De Australische tennisser Mark Philippoussis krijgt in de VS zijn eigen realityserie Age of Love, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe geliefde. Pikant detail: de deelnemende vrouwen worden opgedeeld in twee leeftijdsgroepen, de twintigers en de veertigers. Onze suggestie om met drie categorieën te werken en het programma gewoon 15-Love/30-Love/40-Love te noemen werd helaas niet weerhouden.

10:Sylvester Stallone moet de Australische autoriteiten een boete van ongeveer 8000 euro betalen, omdat hij geprobeerd heeft om een illegaal groeihormoon het land binnen te brengen. Gezien het feit dat Stallones lichaam één groot illegaal groeihormoon is, komt hij er nog goedkoop af.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content