1 Sylvester Stallone heeft enkele rekwisieten uit de Rocky-films geschonken aan het National Museum of American History. ‘Ik had niet verwacht dat ik zo vlug tussen de dinosaurussen zou staan’, grapte de acteur tijdens de ceremonie. Wij hadden dan weer niet verwacht dat Stallone ooit effectief grappig zou zijn.

2 Stallone heeft overigens een nieuw doelpubliek gevonden voor de nieuwe, zesde Rocky-film: christenen. In navolging van het succes van The Passion of The Christ probeert hij Rocky Balboa te verkopen als een ‘parabel over verrijzenis en verlossing’ en hij geeft zelfs tips om dialogen te verwerken in een preek. Sinds wanneer bevat een Rocky-film dialogen?

3 Britney Spears voert de ranglijst aan van namen die in 2006 het meest zijn ingevoerd in de zoekmachine van Yahoo. En nog deprimerender: dat is al voor de vijfde keer in de afgelopen zes jaar.

4 Eddie Murphy en Mel B zijn uit elkaar. Volgens een vriendin van de ex-Spice Girl ligt Murphy’s moeder aan de basis van de split, omdat ‘die een hekel had aan Mel B en Murphy altijd naar zijn moeder luistert’. Murphy is 45, by the way.

5 Murphy wil trouwens een DNA-test laten uitvoeren, om uit te maken of hij wel echt de vader is van Mel B’s ongeboren kind. Kunnen ze niet gewoon wachten tot het voor de eerste keer lacht?

6 Bono wil Yohane Banda, de vader van het baby’tje dat Madonna geadopteerd heeft, een job geven. Hij denkt dat er nog een plaatsje voor hem is bij Edun, de eerlijke kledinglijn van zijn vrouw.

7 Lily Allen bekent in NME dat ze nog drugs heeft gedeald, als 15-jarige op Ibiza. Maar ze was er naar eigen zeggen niet goed in omdat ze ’te enthousiast was over haar koopwaar’.

8 Volgend jaar is Elvis Presley 30 jaar dood, en wees er maar zeker van dat u dat niet licht zult vergeten. De Amerikaanse chocoladefabrikant Hershey zal volgende zomer een speciale snoepreep uitbrengen met pindakaas, chocolade en bananencrème – een ‘hommage’ aan Elvis’ ‘fried peanut butter and banana sandwiches’. De hartproblemen krijgt u er gratis bij.

9 Josh Hartnett en Scarlett Johansson zijn uit elkaar. Naar verluidt gingen de twee hun eigen weg, nadat Josh had geprobeerd om films uit te kiezen voor zijn vriendin. Gezien Hartnetts carrière de laatste jaren was dat inderdaad net iets te hoog gegrepen.

10 ‘Zangtalent is een geschenk van God. Als mensen zeggen dat ik niet kan zingen, dan is dat eigenlijk alsof ze God zelf beledigen.’ Neen, het succes is Fergie absoluut niet naar het hoofd gestegen.

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content