1 George Clooney heeft in Vanity Fair een plan onthuld om de volgende drie maanden iedere avond telkens met een andere beroemdheid uit te gaan, tot paparazzi en publiek niet meer weten of het een grap is of niet. De Paris Hilton-aanpak zeg maar.

2 Avril Lavigne excuseert zich dan weer tegenover de paparazzi, in een open brief op haar website, omdat ze naar hen gespuugd heeft terwijl ze aan het wandelen was. Lavigne verklaart dat ze haar fans ‘niet wou beledigen’. Of zijn dat haar excuses voor haar laatste plaat?

3 Vorige week is George Michael aangehouden omdat hij onder invloed van marihuana zat te slapen achter het stuur van zijn auto. Hoewel het is al de vierde keer is dat de zanger voor dergelijke feiten opgepakt wordt, ontkent Michael dat hij verslaafd is. Wij beginnen te vermoeden dat hij gewoon graag gearresteerd wordt.

4 Zoek dekking, want popgroep Genesis wil een comeback maken. Zanger Phil Collins is de drijvende kracht achter de reünie, omdat hij volgens zijn woordvoerder ’te veel tijd om handen heeft sinds de breuk met zijn vrouw Orianne’. Zou Wie Wordt De Vrouw van Phil dan geen betere oplossing zijn?

5 Volgens Rolling Stone wil Coldplay een carrièrestop inlassen van vijf jaar. Het gerucht werd echter meteen ontkend door de PR-manager, die zei dat de groep enkel ‘een welverdiende rustpauze’ zal inlassen. Welverdiend voor de piano voor Chris Martin in ieder geval.

6 Katie Melua heeft het wereldrecord optreden onder water verbroken, met een concert in de voet van een olieplatform, 330 meter diep in de Noordzee. Op wiens naam zou het record tot nu toe gestaan hebben?

7 Rod Stewart heeft een nieuw coveralbum uit. Nadat hij op zijn vorige plaat nummers uit de eerste helft van de 20e eeuw bracht, covert hij op Great Rock Classics Of Our Time rocksongs uit de jaren zestig en zeventig. Dat betekent dat hij zijn jongere zelf moet zijn tegengekomen. Laten we hopen dat die hem een ferm pak slaag heeft gegeven.

8 Elvis Presley en Marilyn Monroe hebben ooit een onenightstand gehad. Dat verklaart een voormalige manager van The King, die het koppeltje vijftig jaar geleden naar een hotel heeft gebracht. Volgens hem vond Elvis Marilyn een leuke meid, ‘maar een beetje te lang naar mijn smaak’.

9 De twaalf finalisten van Miss Belgian Beauty 2007 krijgen een rolletje in Firmin, de film rond het typetje van Chris Van den Durpel. De ‘gouden 12’ zullen opduiken bij de boksmatch waarmee de prent afsluit. Dat de makers nu al een dozijn missen nodig hebben om het publiek tot het einde in zijn stoelen te houden, belooft niet echt veel goeds.

10 Tot slot geven we nog mee dat de releasedatum van De Pfaffs – 100 Beste Minuten uit 100 Afleveringen is veranderd. De dvd zal pas vanaf 5 december in de winkels liggen. Gelieve de stormloop nog even uit te stellen.

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content