1* Slash, ex-gitarist van Guns ’n Roses, krijgt misschien een boete, omdat hij tijdens een optreden met zijn nieuwe groep Velvet Revolver stond te roken op het podium. Met zijn kapsel is het risico op brand natuurlijk niet onaanzienlijk.

2* John Travolta heeft een manier gevonden om aan de paparazzi te ontsnappen: slapen. ‘Ik en mijn familie liggen overdag in bed en leven het grootste deel ’s nachts’, vertelt hij in een interview. ‘Zo kan niemand ons komen lastigvallen.’ Dus hij neemt zijn films al slapend op? Dat verklaart veel.

3* De Chinese censuurcommissie heeft enkele scènes weggeknipt uit ‘Pirates of the Caribbean: At World’s End’. Daardoor wordt de film ‘verwarrend’, aldus het Amerikaanse vakblad Variety. Maar wel een heel stuk korter, dus de eindbalans lijkt ons toch positief.

4* Nicole Richie zou zwanger zijn. Het gerucht is ontstaan nadat er foto’s verschenen waarop de graatmagere Richie met een bolle buik te zien was. Het kan dus ook dat de jongedame die dag toevallig een rozijn had gegeten.

5* Bij sommige berichten is elk commentaar overbodig: PETA, de Amerikaanse dierenrechtenorganisatie, wil Paris Hilton na het einde van haar gevangenschap een job geven. Als gezicht van een campagne tegen kippen in legbatterijen…

6* Lindsay Lohan zal dan weer op het feest voor haar 21e verjaardag enkele Paris Hiltonlookalikes uitnodigen. Dit omdat haar goede vriendin zelf op dat moment nog altijd in de cel zit en Lohan haar wil opvrolijken. Want er is, als je in de gevangenis zit, natuurlijk niets zo goed voor je gemoed dan te zien dat er buiten een horde dubbelgangers klaarstaat om je plaats in te nemen.

7* Nog meer lookalikes: Courtney Love heeft voor haar volgende tournee een gitarist ingehuurd die als twee druppels water op Kurt Cobain lijkt. Haar muziek lijkt ook nog altijd als twee druppels water op die van Nirvana.

8* Er komt dan toch geen ‘Dallas’-film. Al enkele jaren wordt er in Hollywood gewerkt aan een verfilming van de legendarische tv-serie, maar het project is nu volgens Larry ‘JR’ Hagman definitief begraven. De boze tweelingversie loopt wel nog altijd ergens rond.

9* Volgens onderzoeksbureau Popscores, dat de band tussen artiesten en hun publiek onderzoekt, zou 82 procent van de fans van Michael Jackson een nieuw album van hem kopen. Na alle schandalen heeft hij natuurlijk maar 100 fans meer over, maar toch.

10* Tot slot: het Vlaamse tv-huis CtC Producties zoekt mannelijke en vrouwelijke ex-gedetineerden die zich tussen september en december 3 à 4 weken kunnen vrijmaken. Geïnteresseerden kunnen mailen naar peter.boeckx@skynet.be of schrijven naar CTC, Kolmen 14, 3980 Tessenderlo. Wij vermoeden hier gewoon een slinks manoeuvre van de CD&V om de 28 van Dendermonde op het spoor te komen, maar u moet het natuurlijk zelf weten.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content