Stefaan Werbrouck

1* Anthony Kiedis is niet alleen van de heroïne moeten afkicken, hij is ook lang verslaafd geweest aan internetseks. ‘Toen ik eindelijk een computer had,’ vertelde hij in een interview, ‘ontdekte ik een eindeloze wereld van pornografie. En die websites gaven me hetzelfde gevoel als wanneer ik drugs nam.’ Dat geeft toch een heel nieuwe bijklank aan de term Red Hot Chili Pepper.

2* Supermodel Naomi Campbell moet vloeren gaan dweilen in een New Yorks warenhuis. Een rechter heeft haar veroordeeld tot vijf dagen gemeenschapsdienst omdat ze vorig jaar een gsm naar het hoofd van haar dienstmeid had gegooid. Campbell heeft ook toegezegd om later een cursus woedebeheersing te volgen. Zou ze die cursus eigenlijk niet beter eerst doen, vooraleer ze een bezem in handen krijgt?

3* Sting heeft eindelijk het geheim achter zijn seksmarathons verklapt. Toen de zanger net de tantrische seks had ontdekt, ging hij overal vertellen dat hij daardoor tot zes uur lang de liefde kon bedrijven. Maar in een interview met The Times zegt hij dat je daar wel ‘een etentje, een film en misschien een hoop gesmeek’ bij moet tellen. Stings laatste plaat duurt overigens ook zes uur: een uur om ze te beluisteren en vijf uur om te twijfelen of je het jezelf wel zal aandoen.

4* De mantel van Obi Wan Kenobi uit Star Wars heeft meer dan 100.000 dollar opgebracht bij een veiling. De koper verkoos anoniem te blijven. Ja, zoiets zouden we toch ook verborgen houden.

5* Bono wordt een maand lang hoofdredacteur van ‘Vanity Fair’. Het julinummer van het Amerikaanse glamournummer zal helemaal gewijd zijn aan Afrika, en Bono wil daarin ‘niet alleen de horrorverhalen over het continent vertellen, maar ook de successen’.

6* Volgens de geruchtenmolen krijgt Calista Flockhart – beter bekend als de ultradunne Ally McBeal – een rol in de vierde Indiana Jones-film, naast haar geliefde Harrison Ford. Zie je wel dat Ford ditmaal een stok nodig heeft om een actiefilm aan te kunnen?

7* Lily Allen heeft haar song ‘Smile’ herwerkt voor de computergame ‘The Sims 2 Seasons’. De zangeres krijgt ook een digitaal alter ego in het videospel, zodat we nu wel met zekerheid kunnen zeggen dat Allen echt overal opduikt.

8* Nicole Richie moest vorige week even naar het ziekenhuis nadat ze was flauwgevallen tijdens de opnames van haar realityreeks The Simple Life. De diagnose: uitdroging. Wat dus betekent dat Richie niet alleen niet eet, maar ook niet drinkt.

9* De cast voor ‘Mammia Mia!’, de verfilming van de populaire ABBA-musical, krijgt langzaam vorm. Nadat eerder al Meryl Streep haar handtekening had gezet, heeft nu ook ex-James Bond Pierce Brosnan, Money, Money, Money neuriënd, toegezegd.

10* Tot slot: de Nederlandse tv-zender Tien heeft afgezien van de uitzending van een Britse documentaire over een masturbatiemarathon voor het goede doel. De film zal wel nog te zien zijn op de website van Tien. Benieuwd of Anthony Kiedis meedoet!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content