1 AC/DC zal zijn nieuwe album in de Verenigde Staten exclusief via de supermarktketen Wal-Mart verdelen. De groep volgt daarmee het voorbeeld van The Eagles enkele maanden geleden. AC/DC wil zo een nieuw publiek aanspreken, terwijl Wal-Mart hoopt zijn voorraad schooluniformen sneller aan de man te brengen.

2 Amy Winehouse heeft zich verontschuldigd voor een video die vorige week uitlekte waarop ze een racistisch liedje aan het zingen is. ‘Ik wil dit niet vergoelijken,’ aldus de zangeres, ‘maar ik ben de minst racistische persoon die ik ken.’ Het Bruno Valkeniersexcuus, zoals we zeggen.

3 Pete Doherty heeft een speciaal standbeeld besteld voor een optreden in Londen. Het is een standbeeld van hem op een kruis bezaaid met krantenknipsels, en staat symbool voor de manier waarop de media hem kruisigen. Blijkbaar brengt langdurig drugsgebruik je vermogen om subtiele metaforen te verzinnen stevige schade toe.

4 Madonna heeft besloten dat ze nooit meer zal acteren. Ze wil zich toeleggen op regisseren. ‘Als actrice ben je alleen maar een schaakstuk dat door de regisseur wordt verschoven, en dat past niet bij mijn persoonlijkheid. Nu ik zelf geproefd heb van regisseren wil ik meer. Het is zoals Eva en de appel: ik moet een tweede keer bijten.’ In de zin dat het na de hele ‘Eva en de appel’-geschiedenis alleen maar bergaf is gegaan voor de mensheid, kunnen we haar helemaal volgen.

5 Ondertussen worden de geruchten als zou het huwelijk tussen Madonna en Guy Ritchie afgelopen zijn, steeds sterker. Madonna zou zelfs al de advocaat hebben ingehuurd die Paul McCartney bijstond in zijn conflict met Heather Mills .

6 Binnenkort gaat in de VS het tweede seizoen van ‘Celebrity Rehab’ van start, waarin enkele beroemdheden voor de camera’s afkicken. Tot de deelnemers behoren dit keer Steven Adler, drummer bij Guns N’ Roses, en Rodney King, een man die het natuurlijk al gewoon is om in pijnlijke situaties gefilmd te worden.

7 Sean Combs zou graag de Britse koningin ontmoeten. De Queen is volgens Combs immers de enige beroemdheid ter wereld die hem nog van zijn stuk zou kunnen brengen. En ze is onderhand ook zowat de enige vrouwelijke beroemdheid bij wie hij nog geen kind heeft verwekt, dus dat speelt misschien ook mee.

8 Gina Gershon heeft de geruchten dat ze een affaire had met Bill Clinton afgedaan als ‘een geschifte, belachelijke leugen’. De 46-jarige actrice claimt dat ze de ex-president slechts drie keer gezien heeft, en dat er van een relatie geen sprake is. Anders gezegd: ‘I did not have sexual relations with that man.’

9 ‘Ik ben al die plastische chirurgie beu. Vrouwen van mijn leeftijd jagen jonge kinderen angst aan.’ Aldus Jerry Hall.

10 Tot slot: Hollywood werkt aan een nieuwe Smurfenfilm, die volgend jaar in de zalen zal komen. Het scenario wordt gepend door de schrijvers van Shrek 2 en Shrek The Third.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content