(S.W.)

1* Filmster Jackie Chan heeft op zijn blog geschreven dat hij erg teleurgesteld is in ‘Rush Hour 3’, de actieprent die net in de bioscoop is gekomen en waarin hij de hoofdrol speelt. ‘Ik heb er vier maanden aan gewerkt’, aldus Chan, ‘en ik begrijp de humor nog altijd niet helemaal.’ Kijk eens aan: ergens in de Rush Hour-films zou er dus humor moeten zitten.

2* Het reünieconcert van de Spice Girls in Londen was sneller uitverkocht dan je ‘I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha’ kunt zeggen. In 38 seconden om precies te zijn.

3* The Spice Girls hebben ondertussen hulp gekregen van Bono. Die heeft een song geschreven voor het vijftal, die ook een plaatsje zal krijgen op het greatest hits-album dat in november uitkomt. De U2-frontman is het begrip ‘goede doel’ nu toch wel écht aan het oprekken.

4* Pamela Anderson gaat trouwen met Rick Salomon, de man achter de seksvideo van Paris Hilton. De romance zou ontstaan zijn toen Anderson haar filmcarrière nieuw leven wilde inblazen en aan Hilton vroeg of ze nog goeie regisseurs kende.

5* ‘Toen ik klein was, heb ik eens een harde klap op mijn hoofd gehad. En sindsdien ben ik geobsedeerd door muziek. Dus misschien is mijn carrière wel te verklaren door dat ongeluk.’ Aldus George Michael op de Britse radio. Hm, misschien niet zijn carrière, maar toch een hele hoop andere dingen.

6* In zijn nieuwe autobiografie ‘Ronnie’ schrijft Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood dat hij ooit zo verslaafd was aan drugs dat hij zijn kinderen verbood om nog meringue in huis te halen. Dit nadat hij een kruimeltje van het gebak had aangezien voor een bolletje crack en het had proberen op te roken. Vandaar de term ‘sugar high’.

7* Wood schrijft ook dat hij tijdens repetities Keith Richards vaak moet helpen om de gitaarriffs van hun nummers te herinneren. De man die ooit een meringue heeft gerookt die tips geeft aan de man die ooit zijn vader opsnoof: dat moet nogal een zicht zijn.

8* Duran Duran heeft beslist om een song te schrappen van hun volgende album. Dat zou prima nieuws zijn, ware het niet dat Criminals in the Capital een nummer over de oorlog in Irak was en de band het schrapte omdat ze ‘liever opbeurende muziek maakt’. Ja, stel je voor dat ze nog eens iets relevants op plaat zouden zetten!

9* De vreemdste bekentenis van de week: acteur Steve Guttenberg, vooral bekend van de Police Academy-films, vertelt in The New York Post dat hij ooit tijdens een potje SM-seks een vrouw heeft vastgebonden aan een bed, en haar daar heeft laten liggen. Op het moment van de waarheid merkte hij dat hij geen condoom bij had, en nadat hij naar de apotheek was gegaan, kon hij zich het adres van haar appartement niet meer herinneren. Oké, dit verhaal klinkt ongeloofwaardig, maar voor wie wou meespelen in Police Academy was geheugenverlies natuurlijk wel een vereiste.

10* Tot slot: Phaedra Hoste heeft een kledinglijn ontworpen voor honden, met onder meer regenjassen, bandana’s en T-shirts in verschillende maten. Het model vond de inspiratie voor haar ontwerpen bij haar hond Baziel. Je vraagt je toch echt af waarom zo iemand zich tot de televisie moet wenden om een man te vinden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content