1:Velvet Revolver, de groep van Slash en Scott Weiland, is de toegang tot Japan ontzegd. De autoriteiten hebben de achtergrond van de bandleden doorgelicht en beslisten daarom de grens te sluiten. Vooral Use Your Illusion II zou hebben doorgewogen.

2:Er komt een realityserie over het dagelijkse leven van Snoop Dogg. Daarin wil de rapper naar eigen zeggen tonen dat hij een goede vader is, die zijn kinderen met harde hand opvoedt. Hij is vooral streng voor zijn 17-jarige dochter en onderwerpt elk vriendje van haar aan een grondig onderzoek. Ja, want voor je het weet, staat ze met haar kont te schudden in een van Snoops videoclips.

3:Robbie Williams heeft zijn excuses aangeboden aan de vroegere manager van Take That, omdat hij in een van zijn songs gesuggereerd zou hebben dat de man geld had gestolen van de band. Volgens Williams was het allemaal ‘niet zo bedoeld’ en hij gaat ermee akkoord de man een schadevergoeding te betalen.

4:Britney Spears staat op nummer 1 in de lijst van ’10 meest opgezochte beroemdheden van 2007′, die is samengesteld door zoekmachine Yahoo. Opmerkelijk toch: blijkbaar bestaan er nog andere zoekmachines dan Google.

5:Lindsay Lohan voert dan weer de lijst aan van ‘domste beroemdheden van 2007’, die het Amerikaanse magazine Entertainment Weekly opstelde. Lohan krijgt de prijs om haar ‘dwaze filmkeuzes, delinquent gedrag en slechte smaak op het gebied van mannen.’ Vreemd genoeg staat Britney hier pas op plaats 14.

6:Paris Hilton wil zwanger worden. De reden: haar vriendin Nicole Richie loopt al enige tijd met een dikke buik rond, en Paris zou graag hebben dat hun kinderen met elkaar kunnen spelen. Hilton heeft de lijst van Entertainment Weekly trouwens helemaal níet gehaald.

7:Janet Jackson laat de Jackson Family World Tour volgend jaar aan haar voorbijgaan. De zangeres wil liever niet mee op het podium, omdat ze vreest dat het slechte imago van Michael op haar af zal stralen. En dat voor iemand die ooit en plein public haar bh liet losrukken door Justin Timberlake!

8:Op internet staat een frietje te koop dat voetbalster David Beckham naar verluidt onlangs op de grond heeft laten vallen tijdens een wandeling door de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Wellington. De aanbieder staat garant voor de echtheid, dus als u klaar bent met terug te mailen naar die Nigeriaanse ex-minister met zijn gigantisch fortuin, zeker gaan bieden!

9:De meisjes van de ooit populaire rapgroep Salt-N-Pepa – bekend van ‘Push It’ – hebben nieuw werk gevonden: ze beginnen met een eigen lijn van pruiken. Een reclameslogan hebben ze nog niet, maar misschien is ‘Hide it good, hide it real good!’ wel iets?

10:Tot slot: Wendy van Wanten is zwanger. Dat heeft ze bekendgemaakt in een exclusief interview met Story. De zangeres is al vier maanden ver. Hoe een en ander te rijmen is met de beslissing om het huwelijk met Franske uit te stellen, dát mag u zelf bedenken.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content