1 Lou Ferrigno, beter bekend als de Hulk uit de beroemde tv-serie, is vorige week aan de slag gegaan als politieagent in Californië. Benieuwd wie er als eerste tegen hem ‘Eerlijk, agent, ik dacht echt dat het nog groen was’ zal durven te zeggen.

2 Een Indiase film- regisseur wil Paris Hilton de hoofdrol geven in zijn nieuwe film over Moeder Teresa, omdat hij zo onder de indruk was van Hiltons beslissing om niet voor Playboy te poseren. Blijkbaar is de man de enige persoon ter wereld die nog niet van Hiltons seksvideo heeft gehoord.

3 De Amerikaanse tv-serie The Sopranos pleegt plagiaat; dat beweert althans Lynda Milito, vrouw van maffiabaas Louie Milito. Volgens haar zouden de makers zich voor de reeks gebaseerd hebben op het leven van haar man, ook bekend als ’the fat fuck’.

4 Soms kun je de werkelijkheid niet overtreffen. Een vliegtuig met rockster Meat Loaf aan boord raakte in de problemen toen het moest landen in Manchester en kwam in een grasveld terecht. De reden? Het vliegtuig was ‘gevaarlijk overladen’.

5 Nadat Dick Cheney een vriend neerschoot tijdens een jachtincident, was de Amerikaanse vice-president een paar dagen lang aangeschoten wild voor de presentatoren van latenightshows. De leukste oneliner kwam van Jay Leno, die vroeg: ‘Did you know that Cheney tortured the guy for a half hour before he shot him?’

6 Het is alsof je plotseling oog in oog staat met Nessie: eind maart gaat op Canvas het langverwachte nieuwe culturele programma van start. Wellicht wordt het een Laatste Show-achtige talkshow van Woestijnvis.

7 De Nederlandse commerciële zender Talpa werkt aan Zeven Plagen , een nieuwe reality-reeks waarin acht deelnemers – vier Nederlanders, vier Vlamingen – elkaars leven tot ‘een vrolijke hel’ maken door plagen over elkaar uit te roepen. Zoals: de cast van Paradise Hotel op bezoek laten komen.

8 Opus Dei vraagt dat het einde van The Da Vinci Code veranderd wordt, om de gevoelens van de katholieken te sparen. Nu tekent Tom Hanks in de finale een cartoon van Jezus.

9 Chris Martin loopt over van ambitie. De 28-jarige Coldplay-frontman belooft dat hun volgende album ‘de beste plaat aller tijden zal zijn’. Wij zijn al blij als hij beter is dan X&Y.

10 Janet Jackson moet vermageren, anders wordt ze gedumpt door haar platenmaatschappij. De platenbonzen willen dat ze minstens tien kilo kwijtspeelt om haar nieuwe plaat te promoten. Haar broer mag ze voorlopig houden.

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content