1 Meat Loaf heeft een proces aangespannen tegen zijn voormalige muzikale partner Jim Steinman. De twee schreven samen de cd’s Bat Out of Hell I & II, maar zijn ondertussen in onmin geraakt. Daarom wil Steinman niet dat Meat Loaf zijn nieuwe cd – gepland voor oktober – opnieuw Bat Out of Hell noemt. Meat Loaf wil nu via de rechtbank het alleenrecht op de titel, zodat het album zoals voorzien kan uitkomen. Volhouden, Jim.

2 Volgens het Amerikaanse tijdschrift Advocate is Superman homoseksueel: in een artikel met de titel ‘How Gay is Superman?’ vraagt de redactie zelfs dat de superheld uit de kast zou komen. Hoezo? Hij draagt al decennialang maillots en nauwsluitend ondergoed en ziet Lois Lane nauwelijks staan: is het nog niet duidelijk genoeg?

3 Ronan Keating, voormalige zeepsmoel van Boyzone, heeft toegegeven dat hij tijdens een reis naar Amsterdam een joint heeft gerookt. Hij vond het niet leuk. En Ronan Keating vond er naar eigen zeggen ook niets aan.

4 Mike Skinner van de Britse rapgroep The Streets heeft zich ingeschreven voor de marathon van New York. ‘Als mensen die verkleed zijn als melkkartons het kunnen, waarom ik dan niet’, schrijft hij op zijn website. Omdat die mensen ook alleen maar melk drinken?

5 ‘Ik heb het gevoel dat ik net een baby heb gebaard. Het was zeer raar en pijnlijk.’Aldus Jake Shears van The Scissors Sisters over hun tweede album Ta-Dah. Als u die uitspraak wat overdreven vindt: de plaat bevat een duet met Elton John.

6Buitenspel van Jan Verheyen is een van de vier Europese films die geselecteerd zijn voor de European Industry Screenings, een evenement waarbij professionals uit de filmwereld in New York kennis kunnen maken met Europese films. Net nu we dachten dat het Belgische voetbal zijn portie vernederingen wel gehad had.

7 Jamie Foxx zal de hoofdrol spelen in een nieuwe biografische film over het leven van Bob Marley. Foxx die One Love zingt, dat wordt lachen!

8 Het Amerikaanse magazine People heeft ruim vier miljoen dollar betaald om als eerste tijdschrift in de VS foto’s van Shiloh Nouvel, de baby van Angelina Jolie en Brad Pitt, te kunnen publiceren. De wereldwijde rechten voor de exclusieve beelden zouden zowat zeven miljoen dollar opbrengen, geld dat rechtstreeks naar het goede doel gaat.

9 Om zich voor te bereiden op haar wereldtournee, is Mariah Carey op een ‘morsel diet’ gegaan, een zelfbedacht dieet waarbij ze alles mag eten, maar dan in hele kleine porties. Wat toevallig ook de beste manier is om haar muziek te consumeren.

10 ‘Als dolfijnen opgewonden raken, dan hebben ze hele lange penissen. Ik wist dat niet, tot ik door een paar van hen gepord werd.’ Actrice Jessica Alba ( Sin City) vertelt in een interview met MTV dat ze geen al te beste herinneringen overhoudt aan haar rol in Flipper.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content