2* Jamie Lynn Spears, de 16-jarige zus van Britney, is zwanger. De jonge actrice maakte vorige week bekend dat ze al drie maanden ver is. En zo is weer maar eens bewezen dat een tweede kind in een gezin toch altijd harder zijn best moet doen om op te vallen.

3* Britney Spears zelf ontkent vreemd genoeg dat haar zus een kind krijgt, zo blijkt uit een filmpje op het internet waarin de zangeres aan het praten is met enkele paparazzi. Natuurlijk: Spears denkt ook nog altijd dat ze een geloofwaardige popster is.

4* Na het nieuws van de zwangerschap maakte de Amerikaanse uitgeverij van Pop Culture Mom, een boek waarin de moeder van Britney en Jamie Lynn opvoedingsadvies geeft, bekend dat de releasedatum ‘voor onbepaalde tijd’ opgeschort wordt. Stéphanie Planckaert, het gat ligt open!

5* ‘Ik ben nog altijd op zoek naar een song waarmee ik me kan amuseren. Ik beschouw Johnny Cash als een rapper: his shit was dope.’ Aldus Snoop Dogg, die graag een nummer van Cash zou willen coveren.

6* Amy Winehouse was in 2007 de best verkopende artiest in Groot-Brittannië, met haar album Back to Black. In Columbia staat ze dan weer bekend als de best aankopende artiest.

7* Tina Turner heeft een musical geschreven over haar eigen leven. Simply The Best zou volgend jaar in première moeten gaan in Londen.

8* Supermodel Naomi Campbell heeft een nieuwe carrière gevonden: de journalistiek. Voor het Britse magazine GQ zal ze op geregelde tijdstippen interviews doen met politieke wereldleiders. Haar eerste gesprek was met de Venezolaanse president Hugo Chávez, en haar volgende opdracht zou Fidel Castro worden. Vandaar dat die vorige week zo vlug zijn pensioen aankondigde!

9* ‘We hebben doorgezet, ondanks de slechte kritieken in het begin. Soms voelde het zelfs alsof we op de Titanic zaten.’ Aldus Céline Dion tijdens haar laatste concert in Las Vegas, na een reeks optredens die haar ettelijke tientallen miljoenen dollars opbrachten. Muzikaal gaat de vergelijking wél helemaal op

10* Tot slot: twee Amerikaanse gevangenen zijn ontsnapt via een tunnel in hun muur. Ze hadden het gat bedekt met een poster van een pin-up, een techniek die ze gezien hadden in de film The Shawshank Redemption.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content