1 Naast de dagelijkse bomaanslagen krijgt Irak nu te maken met een ander onrustwekkend fenomeen: Lionel Richie. Volgens een journalist van de Amerikaanse zender ABC is de zanger ongemeen populair in het land. ‘Irakezen die geen woord Engels begrijpen kunnen hele Richie-songs meezingen’, schrijft hij. Naar verluidt was ‘Hello, is it me you’re looking for?’ ook het eerste wat Saddam zei bij zijn arrestatie.

2 Tegen sommige berichten kun je echt niet op: David Hasselhoff wordt jurylid in America’s Got Talent, een nieuwe talentenjacht die deze zomer op de Amerikaanse televisie van start gaat. Waar zou Hasselhoff de kandidaten op afrekenen? Of ze in slow motion kunnen rondlopen in een badpak?

3 Madonna heeft bij de start van haar Confessions-tournee meteen voor een relletje gezorgd. De popster liet zich tijdens de show aan een gigantisch kruis nagelen en daar konden enkele christenen niet mee lachen. Wie had gedacht dat er na al die jaren nog altijd mensen zijn die aanstoot nemen aan Madonna’s kruis?

4 Prince is verkozen tot ’s werelds meest sexy vegetariër. Ook al geeft hij voeding aan het vooroordeel dat stoppen met vlees eten je groei belemmert?

5 Oprah Winfrey krijgt van een Amerikaanse uitgever een voorschot van bijna tien miljoen euro voor een boek over haar levenslange strijd tegen haar overgewicht. Dat is net iets meer dan het vorige record, de 9,3 miljoen euro die Bill Clinton kreeg voor zijn boek over zijn levenslange strijd tegen zijn libido.

6The New York Post mocht even in de iPod van Hillary Clinton neuzen en kwam onder meer The Beatles, The Rolling Stones, The Eagles en Aretha Franklin ( Respect!) tegen. Geen spoor van Je hebt me duizendmaal belogen.

7 ‘Ik was verbijsterd om te zien dat we opnieuw op onze bek zijn gegaan op het Eurovisiesongfestival. Er is één vraag die door mijn hoofd blijft spelen: Waarom hebben ze mij nog niet gevraagd?’ Aldus Morrissey tijdens een optreden in Londen.

8 Axl Rose is tijdens een feestje in Los Angeles aangevallen door modeontwerper Tommy Hilfiger. Geen nood: Chinese Democracy ligt nog altijd op schema en moet binnen het decennium in de winkel komen.

9 Tim De Pril heeft aan zijn deelname aan Temptation Island een lief overgehouden. Hij en Liesbeth Van Muylem, een van de vrouwelijke vrijgezellen, zijn een item, zo laten ze in Dag Allemaal weten. Volgens De Pril is zijn succes bij de vrouwen te danken aan het feit dat hij altijd zichzelf blijft. Wat zijn gedrag in Temptation Island alleen maar verontrustender maakt.

10 Psychologen houden een kandidaat van het Engelse Big Brother in het oog, nadat die verklaard heeft dat hij zich alleen heeft ingeschreven om in het huis zelfmoord te kunnen plegen. Je zou de man natuurlijk ook gewoon uít het huis kunnen halen, maar dat gaat wellicht te ver.

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content