1 Renee Zellweger heeft toegezegd om mee te spelen in een horrorfilm, de eerste uit haar loopbaan. Hoewel Bridget Jones: The Edge of Reason toch dicht in de buurt kwam.

2 Op haar volgende wereldtournee zal Madonna haar intrede doen op het podium, wijdbeens gezeten op een kruisbeeld dat bezet is met diamanten en kristallen. Prijs: tien miljoen dollar. En toch zo goedkoop.

3 Tom Cruise en Katie Holmes hebben een dochtertje. Het kind kreeg de naam Suri mee. Even voordien had Cruise in een interview gezegd dat hij van plan was om de placenta op te eten, maar dat was volgens de acteur enkel maar ‘om te lachen’. Er is aan Cruise een groot komiek verloren gegaan.

4 ‘One life, with each other, sisters, brothers.’ Die zin uit One van U2 is volgens de kijkers van de Britse muziekzender VH1 de beste lyric aller tijden. The Smiths ( How Soon is Now) en Nirvana ( Smells Like Teen Spirit) eindigden twee en drie.

5 Je T’Adore mag zich dan weer de ‘beste holebi-hit aller tijden’ noemen. De song van Kate Ryan versloeg Dancing Queen van Abba en I’ve Only Begun To Fight van Natalia, de winnaar van vorig jaar.

6 Nog meer holebi-nieuws: op 17 mei – op dezelfde dag als de release van The Da Vinci Code – komt ook de homopornofilm The Da Vinci Load op de markt. Benieuwd wat Opus Dei dáárvan vindt.

7 De Abba-musical Mamma Mia! krijgt binnenkort een vervolg op het witte doek. Volgens vakblad Variety heeft Tom Hanks toegezegd om de filmversie te produceren.

8 Vrijgezellen die willen meedingen naar de hand van Wendy van Wanten, moeten eerst een vragenlijst van maar liefst 18 pagina’s invullen, over hun werk, vroegere relaties, huishouden én allergieën. Vreemdste vraag: ‘Zijn er landen waar u niet meer mag komen?’

9 Kanaaltwee schakelt Kelly Pfaff in voor de verslaggeving rond het wereldkampioenschap voetbal op de zender. Wat Pfaff precies gaat doen, wil de zender nog niet verklappen, alleen dat we ‘haar zullen zien zoals jullie haar nog nooit zagen’. Wat erop kan wijzen dat de interessante en welbespraakte jongedame in Kelly Pfaff eindelijk haar kans krijgt?

10 Michael Jackson gaat in Bahrein een nieuw album opnemen, zijn eerste sinds 2001. Hij krijgt daarvoor de hulp van de koninklijke familie van het land én van Guy Holmes, de man achter Crazy Frog. Bush heeft Bahrein meteen toegevoegd aan zijn As van het Kwaad.

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content