1 Steven Spielberg zal voor de Amerikaanse televisie een Idool-achtige show maken, waarin hij op zoek gaat naar nieuw regisseurstalent. Allemaal goed, zolang het Jan Verheyen maar niet op ideeën brengt.

2 Gwyneth Paltrow en Chris Martin hebben een tweede kindje. Het jongetje kreeg de naam Moses mee, naar een song van Coldplay. Lach niet, voor hetzelfde geld ging het knaapje voortaan als Trouble, Yellow of Speed of Sound door het leven.

3 Een Amerikaanse cipier is gestraft omdat hij Brokeback Mountain heeft vertoond voor de gevangenen. Ja, je gaat toch ook geen films over ontsnappingen afspelen in de gevangenis?

4 Sharon Stone heeft verklapt dat er al een script klaarligt voor Basic Instinct 3 . Aha, dus dáár is het scenario van Basic Instinct 2 naartoe!

5 De vierde Terminator -film zal wellicht zonder Arnold Schwarzenegger worden gemaakt. Door zijn politieke bezigheden kan de acteur hoogstens een cameo krijgen. Nu nog Sharon Stone in de politiek krijgen.

6 Rowan Atkinson heeft dan toch getekend voor een tweede film rond zijn typetje Mr. Bean. De opnames beginnen halverwege mei. Voorlopige titel: Has Bean.

7 Tv-mogol John De Mol – de man die Big Brother bedacht – heeft een nieuw programma klaar. In De gouden kooi worden kandidaten opgesloten in een villa, waarna ze elkaar moeten proberen weg te pesten. Het ligt dus perfect in het verlengde van de laatste seizoenen van Big Brother.

8 Big Brother-kandidate Sandra, die vorige week werd weggestemd nadat ze voor de camera’s haar vriend had bedrogen met een collega-bewoner, heeft haar acties verdedigd tegenover de Showbizzsite. ‘De vraag is: wat is iets mispeuteren?’, aldus Sandra. Neen, Sandra, de vraag is: wat wil dat rode lichtje op de camera zeggen?

9 The Rolling Stones hebben zich bij hun optreden in China geplooid naar de wensen van de machthebbers, en lieten zogezegd ‘ongepaste’ songs als Brown Sugar en Honky Tonk Women achterwege. Sympathy For The Devil, het krijgt toch meteen een heel andere bijklank.

10 The Beatles krijgen een eigen show in Las Vegas. In de loop van 2007 moet de productie, een show van Cirque Du Soleil rond de muziek van de Fab Four, in première gaan. En als het aan ons ligt, krijgt ze de titel ‘Help!’ mee.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content