1* Een Amerikaanse beeldhouwer heeft een kleimodel gemaakt van Paris Hilton die op een autopsietafel ligt. De kunstenaar wil zo Amerikaanse tienermeisjes die in de volgende week naar hun afstudeerfeestjes trekken ervoor waarschuwen dat drinken en autorijden absoluut niet samengaan. En dat ze na hun studies beter geen carrière in de beeldende kunsten nastreven.

2* Wetenschappers hebben een planeet gevonden op enkele lichtjaren van ons, waar leven mogelijk zou zijn. Waarmee we meteen een antwoord hebben op de aloude vraag: Waar komt Sergio in godsnaam vandaan?

3* Courtney Love heeft bekendgemaakt dat ze het grootste deel van Kurt Cobains bezittingen wil verkopen, omdat ze het beu is om ‘in een mausoleum te wonen’. Wie voor de zomer nog een paar flanellen hemden wil inslaan, weet dus waarheen.

4* Boy George is gearresteerd. De voormalige Culture Clubzanger had een jongeman naar zijn appartement gelokt en daar aan de muur vastgeketend, en daarover wou de politie hem even aan de tand voelen. Wij kunnen alleen maar hopen dat hun eerste vraag was: ‘Did you really want to hurt him?’

5* Hugh Grant is ook even meegenomen naar het politiekantoor, nadat hij een blikje gebakken bonen naar het hoofd van een fotograaf had gegooid. Een blikje bonen, vreemd toch. Wij zouden denken dat het eerste waar Grant zijn hand op kan leggen een of ander idioot scenario zou zijn.

6* Steven Seagal heeft een eigen energiedrankje op de markt gebracht, Lightning Bolt. Na één blikje kunt u moeiteloos een van zijn films uitzitten. Vervelend neveneffect is wel dat u meteen een paardenstaart krijgt.

7* Paul McCartney is gedaald in de lijst van rijkste Britse muzikanten, die The Sunday Times elk jaar opstelt. De reden: zijn scheiding van Heather Mills, die de ex-Beatle volgens de krant ongeveer 300 miljoen euro zal kosten, of omgerekend een arm en een been.

8* David Beckham staat voortaan bekend als ‘Big Balls’. Die bijnaam heeft hij gekregen van een Amerikaanse tatoeagespecialist, die zich erover verbaasde dat de voetballer zonder verpinken een tekening op zijn binnenarm liet zetten. De tatoeëerder van dienst was trouwens de man die de tatoeage in Prison Break heeft ontworpen, wat doet vermoeden dat Beckham eindelijk van plan is om van Victoria weg te vluchten.

9* Sony gaat met een eigen videowebsite beginnen vol met speciale ‘minisodes’: afleveringen van oude series als Charlie’s Angels die ingekort worden tot ongeveer 5 minuten. De VRT wil het voorbeeld volgen met F.C. De Kampioenen, alleen kunnen daar heelder seizoenen in een minisode samengevat worden.

10* Tot slot: een vrouw heeft geprobeerd om de man van Sandra Bullock overhoop te rijden. De politie tast nog in het duister over haar motieven, maar sluit niet uit dat ze gedreven werd door medelijden.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content