1 Reese Witherspoon mag zich de bestbetaalde actrice aller tijden noemen. Voor haar volgende hoofdrol, in de horrorfilm Our Family Trouble, krijgt de blondine 29 miljoen dollar, vijf miljoen meer dan het vorige record, op naam van Julia Roberts. We mogen Witherspoon dus nu wel echt June Cash beginnen noemen.

2 Spanje stuurt Las Ketchup naar het Eurovisiesongfestival van Athene. De meidengroep scoorde vier jaar geleden dé zomerhit met Asereje (The Ketchup Song) en bijhorend dansje. Eén ding lijkt dus al zeker: Kate Ryan zal met haar kniezwengel niet het meest idiote pasje brengen.

3 In april zullen The Rolling Stones voor de eerste keer in hun carrière een concert geven in China. De groep heeft wel toegezegd al te seksueel getinte songs en andere ‘gevaarlijke’ nummers niet te spelen – wat wellicht wil zeggen dat The Stones vooral zullen putten uit Jaggers solowerk.

4 Hmm, the First Amendment: de gemiddelde Amerikaan weet meer af van The Simpsons dan van zijn eigen grondwet, zo blijkt uit een onderzoek.

5 ‘Mijn acting coach zegt dat Charlize Theron en ik een zelfde manier van acteren hebben, zodat we binnenkort wellicht allebei voor dezelfde rollen zullen gaan.’ Paris Hilton traint voor het wereldkampioenschap wishful thinking.

6 Pamela Anderson volgt zanglessen, om zich voor te bereiden op de filmversie van ‘Baywatch’. Er komt dus een verfilming van de tv-serie én er wordt in gezongen, moeilijk om uit te maken wat er nu het slechtste nieuws is.

7 De script-editor van Witse vertelt in De Standaard dat de eerste aflevering van De Parelvissers hem ’toch niet echt heeft kunnen overtuigen’. Ja, Witse heeft een script-editor, we konden het ook nauwelijks geloven.

8 En de prijs voor meest wansmakelijke grap van de week gaat naar Walter Grootaers, die Kenny, de seropositieve patiënt in Big Brother, bij het binnengaan vroeg of hij ‘iets speciaals in het huis wilde overbrengen’. De bodem is eruit, the only way is down.

9 George Michael is opgepakt door de politie terwijl hij in het midden van de nacht apestoned achter het stuur zat. ‘Het was mijn eigen stomme fout, zoals gewoonlijk’, zei Michael achteraf.

10 Ook Pete Doherty is weer in aanraking gekomen met de arm der wet. De rocker werd aangehouden omdat hij een auto gestolen zou hebben. In de wagen vond de politie bovendien heroïne en cocaïne. Wat bewijst dat het wél Doherty’s auto was.

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content