1* Adam Levine, frontman van Maroon 5, heeft in een interview verteld waarom hij zijn relatie met tennister Maria Sharapova heeft verbroken: omdat ze geen geluid maakte tijdens de seks. ‘Ze lag daar als een dode kikker’, aldus Levine. Het artikel is wel verschenen in een Russisch magazine, dus het kan ook zijn dat er gewoon geen tolk aanwezig was tijdens het interview.

2* Steven Seagal wil verontschuldigingen van de FBI, omdat die hem een paar jaar geleden valselijk heeft beschuldigd van het bedreigen van een journalist. Volgens Seagal is zijn carrière daardoor in het slop geraakt. Wij willen hierbij onze welgemeende felicitaties overmaken aan de FBI.

3* In het Servische stadje Zitiste is vorige week een standbeeld onthuld van Rocky Balboa. De inwoners hopen zo het imago van het dorp op te smukken. Gezien alle recente gebeurtenissen rond Stallone is de kans natuurlijk groter dat het stadje een draaischijf wordt voor de internationale hormonenhandel.

4* Hayden Christenen en Natalie Portman zijn verkozen tot de minst geloofwaardige minnaars uit de filmgeschiedenis. Hun relatie in Star Wars: Episode II – Attack of the Clones kon Britse fans helemaal niet overtuigen. En zeggen dat dat dan nog het meest geloofwaardige element in de film was.

5* Beyonce Knowles is Janet Jackson achternagegaan. Tijdens een optreden in Canada raakte het topje van de zangeres los en waren haar borsten even te zien. Volgens getuigen reageerde het publiek geschokt. Yeah, right.

6* Het nieuwe seizoen van Sterren op het IJs heeft al een slachtoffer geëist. Davy Brocatus is ten val gekomen en moest in het gips. Voor het geval u nog nooit van de man gehoord hebt: Brocatus is bekend geworden als jurylid in Sterren op de Dansvloer. Ja, de term ‘ster’ is toch een beetje gedevalueerd de laatste jaren.

7* Jamie Oliver wordt een tekenfilmfiguur. De Aardman Studio’s, bekend van Wallace and Gromit, wil een animatiereeks maken rond de kok. De tekenaars zijn nu koortsachtig op zoek naar een manier om Oliver om te vormen tot een eendimensionaal personage met een paar gemakkelijke catchphrases.

8* Volgens de Engelse tabloids is de kat van Pete Doherty verslaafd aan cocaïne. Onlangs werd het beestje onderzocht door een dierenarts, en die vond in haar bloed sporen van de drug terug. Eerlijk gezegd is dat de flauwste uitvlucht sinds die keer dat Frank Vandenbroucke zei dat de doping voor zijn hond was.

9* Long Road Out of Eden, de nieuwe plaat van countrygroep The Eagles die in oktober moet uitkomen, zal het eerste jaar alleen te koop zijn in de Amerikaanse supermarktketen Wal-Mart. Daar zijn we mooi aan ontsnapt.

10* Tot slot: een performer op het Fringe Festival in Edinburgh moest vorige week in allerijl naar het ziekenhuis. De reden: hij had met secondelijm een stofzuiger aan zijn penis geplakt, en nadien kreeg hij het apparaat er zonder hulp niet meer af. ‘Op een overvolle spoedafdeling terechtkomen in een rolstoel, vastgekleefd aan een stofzuiger, was een van de gênantste momenten in mijn leven’, aldus de man achteraf. Jawel: één van de gênantste momenten.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content