1 Toen vorige week de stroom uitviel in het Big Brother-huis hebben twee kandidaten ervan geprofiteerd om van bil te gaan. Ongezien, want ook camera’s hebben natuurlijk elektriciteit nodig. Achteraf werden ze wel door Big Brother op de vingers getikt. Ah ja, vogelen zonder dat heel Vlaanderen het kan volgen, dat kunnen we toch écht niet hebben!

2 In de nieuwe Amerikaanse realityserie SuperGroup (VH1) proberen leden van Anthrax en Biohazard ‘de zwaarste en hardste heavy-metalgroep aller tijden te vormen’. De reeks volgt de band twee weken lang in hun poging, die moet eindigen met een groots concert in Las Vegas. Waar ze optreden naast andere metalgoden als Celine Dion en Barry Manilow.

3 Pamela Bach, die momenteel aan het scheiden is van Baywatch-ster David Hasselhoff,wil dat een rechter in Los Angeles haar man een straatverbod oplegt. Ja, dat willen we allemáál.

4 Tegen Paris Hilton ís al een contactverbod uitgevaardigd. Een man had dat aangevraagd op de rechtbank omdat Hilton hem naar eigen zeggen had bedreigd. Het verbod is evenwel niet geldig voor feestjes, wat de effectiviteit ervan natuurlijk helemaal onderuithaalt.

5 Nog meer rechtsnieuws: Axl Rose heeft een proces aangespannen tegen zijn ex-gitarist Slash. Hij wil helemaal eigenaar worden van zijn songs. Toch iemand die ze wil hebben.

6 Jermaine Jackson heeft tegen CNN verteld dat zijn broer Michael gelukkig is in zijn schuiloord in Bahrein. Dat komt vooral, aldus Jermaine, ‘omdat het Midden-Oosten zo’n vredevolle plaats is’. Even vredevol als Michael onschuldig is, ongetwijfeld.

7 Volgens de Amerikaanse tabloid In Touch is Angelina Jolie van plan om in Afrika te bevallen, zodat haar baby dezelfde start meekrijgt als haar adoptiekinderen Maddox en Zahara. Ach, zolang het maar een minder belachelijke naam meekrijgt.

8 De producers van 24 willen het zesde seizoen gedeeltelijk laten afspelen in Groot-Brittannië. Jack Bauer zonder hands free in het Engelse verkeer, we kijken ernaar uit!

9 Volgens George Lucas zijn de dagen van de grote blockbuster geteld. ‘Tegen 2025 zullen films maar 15 miljoen dollar meer kosten.’ En ze zullen desalniettemin stukken beter zijn dan Revenge of the Sith.

10 Mariah Carey heeft er na Glitter nog niet genoeg van. Ze begint in de lente met de opnames van Tennessee, een kleine indie-film. Ter compensatie: Madonna heeft beloofd dat ze nooit meer zal acteren.

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content