1* ‘We moeten MTV aanklagen voor al die series op de zender waarin homoseksualiteit gepromoot wordt. Als dat Amerika niet naar de verdommenis helpt, dan weet ik het ook niet meer.’ Aldus de Amerikaanse rapper Ja Rule in een interview met Complex Magazine. Zoals we allemaal weten: als je een gezond beeld wil krijgen van man-vrouwrelaties kun je maar beter naar hiphopvideo’s kijken.

2* Een Amerikaanse rechter heeft beslist dat Britney Spears tweemaal per week getest moet worden op drugs. Zo wil hij nagaan of ze wel een geschikte moeder is voor haar twee kinderen. De tests verlopen heel eenvoudig: de zangeres wordt gewoon een podium opgeduwd en moet dan beginnen dansen en haar nieuwste hit playbacken.

3* Spears’ ex-man Kevin Federline zou ondertussen doodsbedreigingen krijgen. Volgens sommige bronnen zou er zelfs een som op zijn hoofd staan. De FBI relativeert: ‘We hebben alles goed bekeken en de geloofwaardigheid is nihil.’ Oké, dat wisten we al, maar wat met die doodsbedreigingen?

4* De Sex Pistols houden een eenmalige reünie. De vier originele leden zullen optreden in de Londense Brixton Academy, op 8 november. Een week na Allerzielen, dat kan geen toeval zijn.

5* Dan nu het bericht dat deze week ons waardestelsel het meest op zijn kop heeft gezet. Een Britse krant heeft Morrissey opgemerkt in de tribune van een voetbalmatch tussen LA Galaxy – het team van David Beckham – en Chivas USA. De zanger droeg een glanzend voetbaltruitje. What’s next, vragen we ons dan af: Walter Zinzen in de kerstshow van K3?

6* Er zijn gelukkig ook nog zekerheden: Bloodhound Gang, de lolbroeken achter The Bad Touch, hebben een nieuwe single opgenomen, waarvan de titel luidt: Screwing You On The Beach At Night.

7* In een exclusief interview met de Britse zender ITV heeft Elton John toegegeven dat hij in het verleden ‘enkele vreselijke dingen’ heeft gedaan. Een echt wereldschokkende bekentenis vinden we dat toch niet: al die vreselijke dingen staan toch op band?

8* Leukste roddel van de week: Pete Doherty zou, als hij terugkeert uit de ontwenningskliniek, van plan zijn om in te trekken bij Poguesfrontman Shane MacGowan, die momenteel boven een Londense pub woont. Benieuwd wie daar het huishouden gaat doen: Amy Winehouse?

9* ‘Paris Hilton is walgelijk. Ze is een rijke, luie fuifdel. Ik bid dat mijn dochter niet als haar wordt.’ Dave Grohl van de Foo Fighters haalt in The Sun de rest van de wereld in.

10* Tot slot: 50 Cent trad vorige week op tijdens de Vodafone Music Awards in Londen. Dezelfde avond moest hij ook rappen op de Mobo Awards, tien kilometer verder in dezelfde stad. Kostprijs om de ster en zijn entourage met helikopters en 4×4’s van de ene plaats naar de andere te brengen: twee miljoen dollar. En als u ons nu wilt excuseren: we moeten dringend de nieuwe van Kanye West gaan kopen.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content