1* Scarlett Johansson wil naar Irak gaan om het moreel van de Amerikaanse soldaten op te krikken. Wat ze daar precies gaat doen, is nog niet duidelijk: ‘Ik zal waarschijnlijk gewoon op een podium staan en sexappeal uitstralen’, aldus Johansson in USA Today. Er zal dus wel iets opgekrikt worden bij de soldaten, maar of het hun moreel zal zijn?

2* Angelina Jolie is dan weer vorige week al in Irak geweest, om de aandacht te vestigen op de humanitaire crisis in het land en regeringen op te roepen meer steun te geven aan de hulporganisaties. Ze ging ook nog even langs bij de Amerikaanse soldaten, om hen te vertellen dat Scarlett Johansson een dikke kont heeft.

3* Dat laatste kan dan weer niet gezegd worden van Jessica Alba. Sterker zelfs: enkele wiskundigen in Cambridge hebben onderzocht welke maten vrouwelijke heupen moeten hebben om een sexy loopje te krijgen, en ze ontdekten dat de achterkant van Alba het dichtst de perfectie benadert. De wetenschappers ontdekten tegelijk dat hun departementshoofd werkelijk alles slikt zolang je het maar goed inkleedt.

4* De Amerikaanse acteur Owen Wilson is vorige week in het ziekenhuis opgenomen na een mislukte zelfmoordpoging. De prijs voor het meest smakeloze artikel over het geval gaat – vanzelfsprekend – naar de Britse tabloids, meer bepaald The Daily Mail. Die publiceerde enkele foto’s van Owens ex Kate Hudson samen met haar nieuwe vriend, onder de titel ‘Are These The Pictures That Drove Wilson To Attempt Suicide?’ .

5* They wanted me to go to the record store, but I said ‘No, no, no’. De schoonouders van Amy Whinehouse vragen om geen platen van de zangeres meer te kopen, tot ze haar zaakjes helemaal op orde heeft.

6* Paul McCartney is sinds zijn split met Heather Mills volgens The Sun al gesignaleerd in het gezelschap van achtereenvolgens Renee Zellweger, Rosanna Arquette en Christie Brinkley. Anders gezegd: Sgt. Pepper’s Desperate Hearts Club Band.

7* Donald Trump gaat een nieuw realityprogramma maken: ‘Celebrity Apprentice’, waarin hij enkele uitgedoofde beroemdheden opnieuw in de belangstelling moet krijgen. VTM overweegt een rechtszaak omdat Trump zo het copyright op Wie wordt de man van… schendt.

8* Een Amerikaanse condoomfabrikant heeft Enrique Iglesias één miljoen dollar geboden om het gezicht te worden van een nieuwe productlijn. De makers willen een ‘smaakvolle campagne’ maken waarin Iglesias enkele rubbertjes past.

9* De pornoster Jenna Jameson heeft haar borstimplantaten laten wegnemen, omdat ze naar eigen zeggen te beschaamd was om ermee op het strand rond te lopen. Nog een geluk dat Pamela Anderson daar geen hinder van ondervond, of haar carrière had er helemaal anders uitgezien.

10* Keanu Reeves zal meespelen in een remake van de scifi- klassieker ‘The Day The Earth Stood Still’. Reeves krijgt de rol van alien die naar de aarde komt om de mensheid ervan te proberen overtuigen in vrede samen te leven. Zijn ervaring als alien die de mensheid ervan probeert te overtuigen dat hij kan acteren, gaf de doorslag.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content