1 Het Amerikaanse magazine Esquire heeft Sean Preston, zoon van Britney Spears en Kevin Federline, uitgeroepen tot ‘Slechtst Geklede Man Ter Wereld’. Vooral de luier rond zijn hoofd zorgde voor slechte punten.

2 Ruzie onder supermodellen. Elle Macpherson is razend op Heidi Klum, omdat die in een nieuwe reclamecampagne voor lingeriemerk Victoria’s Secret naar zichzelf verwijst als ‘The Body’. Volgens Macpherson behoort die bijnaam haar toe. Hela, en Roland Lommé dan?

3 Tijdens een Zweedse nieuwsuitzending is op de achtergrond even porno te zien geweest. Journalisten hadden overdag naar Canal Plus zitten kijken en waren vergeten om van kanaal te veranderen, zodat in het laatavondnieuws achter de rug van de presentator doodleuk een seksfilm van start ging. Het enige wat dit bericht nog beter had kunnen maken, is als Jan Becaus de nieuwslezer in kwestie was geweest.

4 Tom Chaplin, de frontman van Keane, gaat afkicken van zijn verslaving aan alcohol en cocaïne. Hij heeft zich laten inchecken in The Priory, de ontwenningskliniek waar ook Justin Hawkins van The Darkness een kamertje heeft. Laten we hopen dat ‘samen muziek maken’ geen onderdeel van de therapie vormt.

5 Jon Bon Jovi heeft ermee gedreigd om nooit nog mee te spelen in een film of een tv-serie, omdat Hollywood volgens hem zo’n ‘verdorven wereld’ is. Ja, de muziekindustrie zou er beter wat van leren!

6 Volgens The Sun hebben Russische gangsters plannen om Madonna en haar kinderen te kidnappen, om zo haar optreden in Moskou volgende maand te verhinderen. Toch een beetje een opzichtige poging om na Beslan weer wat goodwill te kweken in het Westen.

7 Take That-ster Mark Owen is vader geworden. Zijn vriendin Emma Ferguson beviel vorige week van een zoontje. Mark en Emma, een bekende Britse actrice, zijn al twee jaar samen. Kort nadat Take That vorig jaar aan zijn reünietournee was begonnen, ontdekte Emma dat ze in verwachting was. Van Robbie Williams ongetwijfeld.

8 Al Pacino heeft een rolletje gekregen in ‘Ocean’s 13′, de tweede sequel op ‘Ocean’s Eleven’. Hij mag er overacteren als Willie Banks, een gangster.

9 Victoria Principal, Pamela Ewing uit ‘Dallas’ , gaat mee met de eerste ruimtevlucht van Virgin Galactic. ‘Ik ben geslaagd in de medische testen’, zegt ze in een interview. ‘Volgend jaar begin ik te trainen en in 2008 stijgen we op. Ik ben echt dolgelukkig.’ Tot iemand haar vertelt dat het allemaal een droom was natuurlijk.

10 Ozzy Osbourne is door de lezers van het Britse Reader’s Digest uitgeroepen tot ‘dwaaste ster van het land’. Reactie van Ozzy: ‘Ja, ja, maar welk land?’

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content