1 Victor Willis, beter bekend als de politieagent in The Village People, moet naar de gevangenis wegens bezit van heroïne. Wie had gedacht dat je na In The Navy en YMCA nog lager kon vallen?

2 In New York wordt deze week een standbeeld onthuld van Britney Spears tijdens haar bevalling. De kunstenaar brengt een eerbetoon aan de zangeres en ‘haar moedige beslissing om een kind op de wereld te zetten’. Kleine opmerking: Preston Spears werd geboren met een keizersnede omdat moeder de pijn van een natuurlijke bevalling wou vermijden.

3 Katie Holmes moet het kind van Tom Cruise dan weer ter wereld brengen zonder één kik te geven. In de leer van Scientology moet een geboorte in complete stilte plaatsvinden, om de mentale gezondheid van ouders en kind te vrijwaren. Eerlijk gezegd lijkt het ons voor de mentale gezondheid van de ouders toch iets te laat.

4 George Clooney en Brad Pitt hebben getekend voor ‘Ocean’s Thirteen’ . En bewijzen zo dat er inderdaad dertien in een dozijn kunnen.

5 Volgens een ex van Nicolette Sheridan – Edie in ‘Desperate Housewives’ – is de actrice ongelooflijk saai in bed. Dat maakt Sheridans verloving met zanger Michael Bolton meteen een stuk logischer.

6 ‘Toen ik hem voor het eerst zag, was ik doodsbang. Ik kon nauwelijks een woord verstaan van wat hij zei, met uitzondering dan van de schuttingtaal.’ Salma Hayek over de opnames met Colin Farrell voor Ask the Dust. Ruw geschat heeft ze dus zowat 75 procent van wat Farrell zei begrepen.

7 Volgens een familielid is Whitney Houston helemaal het noorden kwijt. Ze is weer helemaal verslaafd aan heroïne en sluit zich ganse dagen op in de badkamer met spuiten en seksspeeltjes. Kortom: Houston, you have a problem.

8 De reünie van Take That komt in het gedrang, omdat Gary Barlow te dik is geworden om te dansen. Voor je het weet, begint het publiek te denken dat Robbie Williams alsnog meedoet.

9 Morrissey zal in zijn volgende tournee niet naar Canada gaan, als protest tegen de jacht op zeehonden in het land. Volgens de Canadese premier is de pelsindustrie te belangrijk voor de werkgelegenheid om de jacht te verbieden, maar dat argument pakt niet bij Moz: ‘Ook de bouw van de Duitse gaskamers zorgde voor werk’, schrijft de zanger met het nodige gevoel voor nuance in een statement.

10 Justin Timberlake heeft zijn eerste hoofdrol vast. In de oorlogsfilm Stop The Loss zal hij ‘een harde, Rambo-achtige soldaat’ spelen. Toch spijtig dat Justin zo getypecast wordt.

Correctie: in Focus Knack van vorige week werd bij het beeld uit Ex-Drummer de fotograaf niet vermeld. De foto werd gemaakt door Piet Goethals.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content